TRAGEDIE ÎN CONSTANȚA. Fetiță de 4 ani, moartă într-un incendiu izbucnit în casa familiei

TRAGEDIE ÎN CONSTANȚA. Fetiță de 4 ani, moartă într-un incendiu izbucnit în casa familiei
Fetiță de 4 ani, moartă într-un incediu izbucnit în casa familiei sale (FOTO: ilustrativ)
Publicat: 06/06/2020, 17:26
Actualizat: 06/06/2020, 22:13

O fetiță de doar 4 ani a murit, sâmbătă, în urma unui incendiu care a izbucnit în casa în care locuia cu familia, în Vlahi, județul Constanța.

Potrivit ISU Constanța, incendiul din comuna Vlahi s-a manifestat inițial la o anexă, apoi s-a propagat la casă.

Din păcate, după ce au reușit să stingă flăcările, în locuință a fost găsită decedată o fetiță de 4 ani.

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului și nici dacă fetița era sau nu supravegheată.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, la fața locului fiind și polițiștii.

Copil în lacrimi, după ce a rămas fără adidașii noi în urma unui incendiu / Focul a distrus în totalitate casa familiei sale

Un copil de 7 ani din satul Popeni, județul Botoșani, a izbucnit în lacrimi după ce un incendiu care a distrus casa familiei sale i-a distrus și singura pereche de adidași noi, pe care îi păstra pentru a merge cu ei la școală.

Miercuri după-amiază, când s-a întors cu părinții săi de la stâna la care aceștia lucrează, și a văzut că locuința lor era cuprinsă de flăcări… a izbucnit în lacrimi.

Vecinii din satul Popeni, comuna Brăești (Botoșani) au sunat la numărul de urgență 112, însă pompierii sosiți la fața locului nu au mai putut salva mare lucru din casă pentru că aceasta era construită în mare parte din… nuiele, relatează Antena 3.

Toate lucrurile familiei lui Gabriel au fost distruse, inclusiv adidașii cei noi pe care acesta îi ținea pentru a merge la școală în toamnă.

Mai mult, copilul a fost distrus psihic când a aflat că în incendiu a ars și cădița de plastic cumpărată pentru surioara sa, care urmează să vină pe lume în câteva luni.

Femeie intoxicată cu monoxid de carbon în urma unui incendiu

În data de 14 mai, în jurul orei 11.40, s-a solicitat intervenția pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins o bucătărie de vară și apoi s-au extins la acoperișul casei dintr-o gospodărie, situată în localitatea Iclod, județul Cluj.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, flăcările se manifestau generalizat la bucătăria de vară, care era alipită de casa de locuit, și se extinseseră la cca 30 mp din acoperișul casei de locuit.

Echipajul SMURD a consultat o femeie în vârstă de cca 70 de ani, care a suferit o intoxicație cu monoxid de carbon, dar care nu a necesitat transportul la spital.