TRAGIC. Crimă îngrozitoare în a doua zi de Paște. O mamă și-a omorât fiul în vârstă de zece ani

TRAGIC. Crimă îngrozitoare în a doua zi de Paște. O mamă și-a omorât fiul în vârstă de zece ani
Sursă foto: Facebook
Publicat: 21/04/2020, 07:31

Un copil în vârstă de zece ani a fost ucis, luni noapte, de propria mamă, într-un apartament din cartierul Micălaca din Arad.

Tragedia a fost descoperită chiar de tatăl copilului, care s-a întors acasă, în jurul orei 21.00 și și-a găsit fiul într-o baltă de sânge, scrie Antena3.ro.

Bărbatul și-a găsit și soția rănită, însă aceasta era în viață. Acesta a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat medicii și polițiștii.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața copilului de zece ani. Potrivit unor surse, acesta avea o plagă tăiată la nivelul gâtului.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost transportată la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Arad pentru a primi îngrijiri medicale, după ce ar fi încercat să se sinucidă.

Polițiștii și procurorii din Arad au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia fără margini.

Conform unor martori, cei doi soți nu s-ar fi certat, nu aveau probleme și chiar își construiau o casă în satul Mândruloc.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase