TRAGIC. Ultima postare a lui Costin Mărculescu pe Facebook: „Eu am furat startul la terase!”

TRAGIC. Ultima postare a lui Costin Mărculescu pe Facebook: „Eu am furat startul la terase!”
TRAGIC. Ultima postare a lui Costin Mărculescu pe Facebook: „Eu am furat startul la terase!”
Publicat: 11/06/2020, 09:49
Actualizat: 11/06/2020, 09:58

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada din apartamentul său, în noaptea de miercuri spre joi, de către pompierii care au venit în urma unui apel la 112 și au spart ușa.

Actorul era decedat de cel puțin trei zile, variantele morții sale oscilând de la un atac cerebral sau un infarct până la sinucidere.

Ultima postare a actorului presupus falimentar a fost plină de speranță, după ce pandemia l-a ținut trei luni captiv în casă.

Mărculescu visa la o ieșire la terasă.

Costin Mărculescu, mesaj de ziua unui bun prieten: „La mulți ani, Doruleț”!

În 27 mai, actorul din „Liceenii” a scris pe Facebook următorul mesaj: ”ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase ??????? LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!”

Mărculescu, drumul de la „Liceenii” la agenția de modele

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969, la Craiova şi a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani. În 1986, a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, celebrul „Liceenii” alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu etc.

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale, promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ.

A scos şapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. A colaborat cu mai multe Teatre susţinând peste 2.000 de spectacole în tară şi în străinătate jucând împreună cu mai mulţi actori ca Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc. În 1999, a înfiinţat agenţia de modele „Compania de manechine şi fotomodele Costin Mărculescu”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase