Trei românce, prezente în concursul de frumusețe Miss Tourism International 2014

Publicat: 31/12/2014, 14:55

Miss Tourism International 2014 are loc miercuri, de la ora 18.00 (ora României), fiind pentru prima dată în istoria de peste 63 de ani de competiții internaționale organizate la nivel mondial când trei românce concurează în aceeași competiție internațională pentru câștigarea marelui premiu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Aculina Sotropa, în vârstă de 25 de ani, are cetățenie română și moldovenească, și reprezinta România în cadrul Miss Tourism International 2014, în timp ce Marta Zaporojan, de 21 de ani, are la rândul său dublă cetățenie (română și moldovenească) și reprezintă Republica Moldova în această competiție.

Henrietta Szomordukan, în vârstă de 22 de ani, are cetățenie română și maghiară și reprezintă Ungaria la Miss Tourism International 2014.

În urma selecției naționale Miss Turism International România 2014, organizată în această lună de ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss Tourism International în România, Aculina Sotropa a fost desemnată oficial Miss Turism International România 2014, urmând să reprezinte România în competiția Miss Tourism International 2014.

Aculina Sotropa are 25 ani, 1,73 metri înălțime, iar dimensiunile ei sunt 85-60-89 centimetri. Aculina locuiește în Moscova și a absolvit Facultatea de filologie din cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Republica Moldova. În prezent, Aculina lucrează ca model în Moscova, având la activ prezentări pentru designeri importanți din Rusia. Aculina vorbește trei limbi străine, engleza, italiana și rusa. Printre pasiunile sale se regăsesc modelingul, călătoriile, yoga și filosofia, talentul său fiind pictura.

Urmând exemplul Ionellei Postelnicu, candidata României în ediția din 2013 a competiției Miss Tourism International, proaspăta deținătoare a titlului Miss Turism International Romania 2014 concurează alături de alte aproximativ 60 de candidate din tot atâtea țări din întreaga lume, încercând să egaleze performanța Florinei Manea, care, în 2006, a câștigat aceasta competiție internațională.

Aculina Sotropa va reprezenta România pe scena marii finale din Kuala Lumpur, în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, purtând ținute semnate de designerul moldovean Daniel Racovizza.

Aculina va fi timp de un an imaginea Miss Tourism International România, având sarcina de a se implica activ, împreună cu agenția ExclusivEvent, în cât mai multe campanii și acțiuni de caritate, dar și în numeroase programe și activități de promovare a turismului românesc.

Pe de altă parte, viitoare avocată sau judecătoare, Marta Zaporojan va reprezenta Republica Moldova la Miss Tourism International 2014. Marta Zaporojan are 21 ani, 1.70 metri înălțime, iar dimensiunile ei sunt 86-60-88. Marta locuiește în Chișinău și este studentă în cadrul Universității de Studii Europene din Chișinău, urmând două facultăți în paralel. Ea este în anul al III-lea la Facultatea de Drept și în anul al II-lea la Facultatea de Finanțe și Bănci. Marta vorbește trei limbi străine, engleza, franceza și rusa, iar printre pasiunile sale se regăsesc cititul, călătoriile, modellingul și gătitul.

În anul 1994 a avut loc prima ediție a Miss Tourism International, competiția clasată pe locul al cincilea la nivel mondial din punct de vedere al prestigiului, importanței și amplorii evenimentului. Miss Tourism International se desfășoară în noaptea Anului Nou, fiecare câștigătoare fiind încoronată pe 31 decembrie. Miss Tourism International este organizat cu scopul de a promova turismul și schimburile culturale între țările participante.

Aculina Sotropa. Foto: Mediafax.ro

Marta Zaporojan. Foto:publika.md

Henrietta Szomordukan. Foto:lh4.googleusercontent.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Regele Charles e din ce în ce mai rău! S-au activat planurile de înmormântare! Apropiații...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Criza climatică crește frecvența valurilor oceanice mortale, indică un studiu