Tren cu 300 de pasageri, blocat în câmp peste o oră din cauza unei defecțiuni

Tren cu 300 de pasageri, blocat în câmp peste o oră din cauza unei defecțiuni
Publicat: 18/07/2017, 13:12
Actualizat: 07/06/2018, 02:37

Incidentul a avut loc marți, în zona comunei Radomirești, din județul Olt, în momentul în care trenul a încercat să frâneze.

Purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu, a declarat, pentru Mediafax, că cei aproximativ 300 de pasageri din tren „au fost în siguranță și și-au continuat călătoria cu același tren”, după mai bine de o oră de staționare, în câmp.

Reprezentantul CFR Călători a adăugat că se cercetează cauzele care au dus la producerea incidentului.

„Vagoanele nu au rămas pe câmp. A fost un incident în circulația trenului 1696 Timișoara Nord – București Nord. Acest tren a frânat automat în zona Radomirești, din cauza unei probleme apărute în circulație. Cei aproximativ 300 de pasageri au fost în siguranță și și-au continuat călătoria cu același tren. Trenul și-a reluat, practic, traseul după aproximativ o oră de staționare. La acest moment sunt cercetate cauzele care au condus la incident”, a declarat Alina Predescu.

În ceea ce privește informația potrivit căreia locomotiva și-ar fi continuat drumul, în timp ce cele opt vagoane au rămas în câmp, reprezentantul CFR a spus: „Nu știu să vă spun exact care au fost manevrele care s-au efectuat”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase