Un adolescent a fost arestat după ce ar fi înjunghiat un băiat de 14 ani pe un câmp. Motivul agresiunii

Un adolescent a fost arestat după ce ar fi înjunghiat un băiat de 14 ani pe un câmp. Motivul agresiunii
Un adolescent în vârstă de 16 ani, din comuna Găvănești, județul Olt, a fost arestat preventiv, marți, acesta fiind acuzat că, pe fondul unui conflict mai vechi, l-a înjunghiat pe un băiat de 14 ani, pe un câmp din localitate. Victima a fost internată în stare gravă în Spitalul din Craiova.

Tânărul de 16 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, marți, în urma unei decizii a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, l-a înjunghiat cu un briceag pe un băiat de 14 ani, din comuna Găvănești.

„În timp ce se aflau pe un drum agricol, situat pe raza comuna Găvănești, județul Olt și pe fondul unui conflict anterior, inculpatul M.B.G.L., în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o cu un cuțit tip briceag, pe care îl avea asupra sa, pe persoana vătămată M.R.C.L., în vârstă de 14 ani, în zona abdominală, fiindu-i cauzată o plagă toraco-abdominală”, au transmis, marți, procurorii olteni.

Victima a fost dusă în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde se află și în prezent, cu mai multe plăgi înjunghiate care i-au pus în pericol viața.

 

Inchide