Un băiat de 11 ani a ajuns în comă la spital, după ce a căzut de la etaj în scara unui bloc. Copilul a fost împins de prietenul lui

Un băiat de 11 ani a ajuns în comă la spital, după ce a căzut de la etaj în scara unui bloc. Copilul a fost împins de prietenul lui
Publicat: 12/02/2013, 13:18
Actualizat: 26/03/2019, 16:21

UPDATE Târgoviște: Băiatul de 11 ani aflat în comă după ce a căzut de la etaj fusese împins de un alt copil

Polițiștii au stabilit că băiatul de 12 ani ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în interiorul scării unui bloc din Târgoviște unde funcționează un bar a fost împins de la etajul al treilea de către prietenul său de 13 ani, cu care se certase în timp de inhalau substanțe toxice.

Potrivit reprezentanților Poliției Dâmbovița, inițial s-a crezut că băiatul ar fi căzut de la etajul întâi, dar în urma cercetărilor s-a stabilit că acesta a căzut de la etajul al treilea, fiind împins de prietenul său, cu care se certase în timp ce inhalau prenadez.

„Poliția Târgoviște a fost sesizată prin 112 că un copil a căzut pe scara unui bloc din municipiu. O echipă de cercetare a mers la fața locului, stabilind că minorul, în vârstă de 12 ani, se afla la etajul al treilea al scării de bloc, împreună cu un alt copil de 13 ani și consumau substanțe toxice, respectiv prenadez. În urma unui conflict, se pare că băiatul de 13 ani l-a împins pe prietenul său, care s-a dezechilibrat și a căzut în gol”, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița, agent Raluca Florescu.

Reprezentantul Poliției a precizat că băiatul de 13 ani, care până la vârsta de 16 ani nu răspunde penal, a fost internat într-un centru de reeducare din Târgoviște. El este acuzat de vătămare corporală, iar dosarul a fost preluat de un procuror care va decide ce măsuri vor fi luate împotriva acestuia.


Un băiat de 11 ani a ajuns în comă, luni seară, la un spital din București, după ce a căzut în interiorul scării unui bloc, unde funcționează un bar, probabil de la primul etaj, și s-a lovit puternic la cap, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților IPJ Dâmbovița, incidentul a avut loc în zona unde băiatul și un prieten de-al lui de aceeași vârstă veneau des pentru a-i ajuta pe vânzătorii localului, care îi recompensau pentru activitatea prestată.

Polițiștii cercetează, în prezent, cazul, având două ipoteze, și anume:fie micuțul s-a dezechilibrat de pe balustradă și a căzut, fie s-a lovit după de a fost împins de celălalt copil.

„Am fost sesizați că un minor s-a accidentat în timp ce se afla pe scara unui bloc în municipiul Târgoviște. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului și, în funcție de rezultatele anchetei, se vor stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, agent Raluca Florescu.

Incidentul a avut loc în centrul orașului Târgoviște, pe scara blocului unde funcționează un bar, iar angajata localului spune că cei doi veneau des în zonă și ajutau la curățenie.

La un moment dat, câțiva angajați ai barului au auzit gălăgie și, când au ieșit, l-au văzut pe copilul de 11 ani într-o baltă de sânge.

„Da, îi știam pe cei doi. Veneau mereu și duceau gunoiul și le dădeam bani, ne ajutau.Nu știu ce s-a întâmplat în seara aceasta. Am auzit că a căzut și s-a lovit rău la cap unul dintre copii”, a declarat o angajată a barului.

Imediat, la fața locului a sosit o ambulanță care l-a transportat pe copil la Spitalul Județean de Urgență.

Medicii din Târgoviște au stabilizat pacientul, acesta fiind ulterior transportat cu ambulanța la „Bagdasar Arseni”, în Capitală.

„L-am găsit aproape inconștient, cu o plagă mare contuză la cap cu sângerare abundență și probabil și cu înfundare a osului pentru că era deformat craniul. L-am adus la spital, unde va merge la investigații la tomograf și apoi îl vom duce la spitalul „Bagdasar Arseni” ( n.r. – din Capitală) pentru investigații amănunțite și posibil intervenție chirurgicală”, a declarat dr.Dan Comanescu, medic la Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?