Un bărbat din Iași șantaja firmele de lactate după ce ar fi găsit „o larvă în lapte”. Cu ce s-a ales

Un bărbat din Iași șantaja firmele de lactate după ce ar fi găsit „o larvă în lapte”. Cu ce s-a ales
Un bărbat din județul Iași a fost reținut, vineri, de polițiștii din Alba, fiind suspectat că a șantajat reprezentanții unei firme de lactate din județ, solicitându-le bani pentru a nu face public faptul că ar fi găsit o larvă într-o cutie cu lapte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliția Județeană Alba, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Iași, a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a șantajat o societate comercială din Aba, producătoare de lactate, pe care o amenința că va da publicității faptul că ar fi găsit o larvă într-o cutie cu lapte.

Polițiștii au stabilit că, în perioada 17-27 august, reprezentanții unei fabrici de produse lactate din județul Alba au primit mai multe e-mail-uri prin care o persoană solicita suma de 1.570 de lei, amenințând că, în caz contrar, va sesiza mass-media cu privire la faptul că, într-o cutie de lapte UHT, ar fi găsit o larvă, iar ulterior consumului s-ar fi îmbolnăvit.

Reprezentanții fabricii au sesizat Poliția, iar în urma cercetărilor s-a reușit identificarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Iași, care a expediat e-mail-urile.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce primea suma de 1.570 de lei de la reprezentanții societății comerciale șantajate.

Bărbatul a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, fiind suspectat de șantaj și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Inchide