• Publicat:
Știri

Un bărbat din Teleorman, surprins în timp ce ducea bătrâni la urne cu mașina personală

Un bărbat din Teleorman, surprins în timp ce ducea bătrâni la urne cu mașina personală
Un bărbat din județul Teleorman a fost filmat în ziua votului ducând bătrâni la secția de votare cu mașina personală. Imediat după ce a coborât din mașină, acesta le-a amintit pensionarilor pe care i-a transportat: „Știți despre ce este vorba", apoi a devenit agresiv cu cel care a filmat totul.

Incidentul s-a petrecut în comuna teleormăneană Călmățuiu de Sus, unde un delegat din secția 134 a observat un bărbat aducând bătrâni la urne cu mașina personală. Bărbatul le-a amintit celor transportați să voteze după cum a fost vorba. Bătrânele răspund: „Lasă, că vedem noi!” și au plecat spre secția de votare.

Văzând că e filmat, bărbatul cu mașina devine agresiv: „Ce vrei domnule? Ce vrei? Dă-mă, mă, la știri, mă! Bă, da” găinar ești de meserie, mă! Păi nu ești președinte dumneata…”.

După această replică, bărbatul lovește camera care îl filma. Momentul a rămas, însă, imortalizat și postat pe pagina de Facebook a partidului politic din care face parte delegatul care a remarcat incidentul.

O sesizare cu privire la acest incident a fost înregistrată la IPJ Teleorman și a fost dată spre verificare. La BEJ însă nu a fost depusă, deocamdată, nicio sesizare.

Inchide