Un bătăuș, nr. 1 pe listele la parlamentare pentru Camera Deputaților! (SURSE)

Un bătăuș, nr. 1 pe listele la parlamentare pentru Camera Deputaților! (SURSE)
Un bătăuș, nr. 1 pe listele la parlamentare pentru Camera Deputaților! (SURSE) / Sursă Foto: Facebook
Publicat: 15/10/2020, 22:50
Actualizat: 06/04/2021, 15:36

Alexandru Popa, un tânăr brăilean care a apărut de mai multe ori în presa locală din cauza unor altercații în care a fost implicat, va deschide lista la Camera Deputaților din partea PNL, au declarat surse pentru GÂNDUL.RO.

Alexandru Popa a bătut un om pentru că nu dorea să voteze cu PNL

Viitorul cap de listă al PNL pentru Camera Deputaților, Alexandru Popa, a bătut un om pentru că nu a dorit să voteze cu PNL, scria presa locală în luna august a acestui an.

La alegerile locale, acesta a candidat pentru funcția de consilier județean.

Alexandru Popa este fiul primarului din comuna Cireșu, județul Brăila, și, potrivit Infobraila, este un apropiat al lui Cătălin Boboc, cel care conduce de facto filiala brăileană a PNL.

Viitorul parlamentar, implicat într-o bătaie cu răngi și cuțite

În anul 2014, presa locală scria că fii primarului din comuna Cireșu ar fi fost implicați într-o bătaie cu răngi și cuțite, în fața unei discoteci dintr-o localitate din județul Buzău.

Mihai și Alexandru Popa, de 23 de ani, respectiv 27 de ani la acea vreme, ar fi petrecut ore bune în clubul din comuna Largu, fiind însoțiți de aproximativ 25 de persoane, băieți și fete. În anturajul celor doi se afla si Antonel Bardas, originar din comuna Ulmu, condamnat în anul 2008 la 8 ani de închisoare, dupa ce și-a ucis un vecin, iar pe un altul l-a înjunghiat, potrivit Infobrăila.

Același ziar local scria că un bărbat l-ar fi călcat din greșeală pe Alexandru Popa pe picior la petrecerea care a avut loc în județul Buzău, după care, prietenii săi l-au snopit în bătaie pe bărbatul neatent.

„Când am zis că sun la 112, mi-a tras un pumn. Nu știu cine, unul din grup. Mi-a zis : „Ce faci, fă, suni la poliție?” și mi-a dat un pumn în față și în umărul drept. Ei dădeau în continuare în soțul meu, iar fii primarului din Brăila le spuneau „Dați-le, mă! Dați-le!”. Fii primarului strigau la prietenii lor să îi dea” spunea soția celui bătut în 2014 de prietenii viitorului candidat la alegerile parlamentare.

După bătaia de lângă club, Radu Popa, tatăl celor doi și primarul comunei Cireșu, declara: „Nu știu nimic. E organ de poliție, să își facă meseria. Nu am habar. E organ de poliție, e procuratură. Nu pot să zic nimic rău, în calitate de părinte. Sunt majori, vor răspunde, dacă au greșit”.

Alexandru Popa a apărut în presă și atunci când și-a parcat autoturismul de lux în locuri neregulamentare din orașul Brăila.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase