Un bucureștean a murit strivit de un copac, în cartierul Floreasca

Un bucureștean a murit strivit de un copac, în cartierul Floreasca
Un bărbat care se afla în trecere pe o stradă din cartierul Floreasca a murit după ce a fost lovit de un copac căzut în urma vijeliei de miercuri seară, din Capitală.
Publicat: 15/02/2012, 09:55
Actualizat: 24/06/2012, 03:28

Un bărbat care se afla în trecere pe o stradă din cartierul Floreasca a murit după ce a fost lovit de un copac căzut în urma vijeliei de miercuri seară, din Capitală. 

Copacul, cu o înălțime de 25-30 de metri, a fost smuls de vânt, iar în cădere a distrus un gard al unui imobil, mai multe cabluri electrice, iar apoi l-a surprins pe bărbatul de aproximativ 35-40 de ani care se afla în trecere prin zona respectivă.

La fața locului s-a deplasat o echipă de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, dar aceasta nu poate scoate bărbatul de sub copac până când anjagații Electrica Muntenia Sud nu vor întrerupe alimentarea cu energie electrică din zonă.

Zeci de pomi au căzut peste mașini în mai multe zone ale Capitalei, zona Giulești a fost afectată de inundații, iar cartierele Militari, zona centrală și zona Pantelimon au fost afectate de întreruperi temporare ale curentului electric, miercuri seară, în urma furtunii urmate de ploaie din Capitală.

Din cauza pomilor căzuți, traficul a fost blocat în zona Primăverii (sectorul 1), dar și pe Bulevardul Regina Maria (sectorul 4). Pe Bulevardul Regina Maria au căzut doi copaci, blocând legătura dintre Piața Coșbuc și Piața Unirii. Traficul în aceste zone a fost întrerupt aproximativ o oră.

Pe strada Primăverii, ciculația a fost reluată, în timp ce pe Bulevardul Regina Maria, circulația s-a reluat doar pe sensul către Piața Unirii. Echipele Administrației Domeniului Public (ADP) sector 4 lucrează încă la degajarea carosabilului de copacii căzuți pe Bulevardul Regina Maria.

De asemnea, în sectorul 4 a mai căzut un copac pe strada Sfântul Ilie, peste o mașină de lux, iar alte crengi de copac au căzut peste mașini și două case din zona Candiano Popescu.

În sectorul 1, au fost înregistrate 20 de evenimente produse de vijelie, potrivit primarului Andrei Chiliman. Un copac a căzut pe Șoseaua Nordului, distrugând trei mașini, altul în zona Clucerului, peste mașina viceprimarului general Răzvan Murgeanu, alte 15 evenimente de acest gen fiind înregistrate în zonele Aviatorilor și Bucureștii Noi.

Totodată, în sectorul 1 au căzut și trei panouri publicitare din zona centrală, fără să provoace pagube sau victime. Din cauza furtunii, în sectorul 1 a fost întreruptă temporar furnizarea curentului electric în zona Piața Victoriei – strada Buzești. Pe strada Popa Tatu (sectorul 1), circulația se desfășoară cu dificultate din cauza pomilor căzuți.

În sectorul 2, furnizarea curentului electric a fost întreruptă temporar în zone din cartierul Pantelimon. Vijelia a rupt și doi copaci în zona Lacul Tei, chiar în fața Facultății de Construcții și pe Calea Moșilor.

În sectorul 6, potrivit autorităților locale, în afară de câțiva copaci căzuți – dar care nu au produs pagube materiale sau victime – s-au înregistrat două pene de curent consecutive în zone din cartierul Militari. De asemenea, autoritățile locale intervin pentru înlăturarea efectelor inundațiilor pe câteva străzi din cartierul Giulești. (Mediafax)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Radu Mazăre va fi eliberat din închisoare
BREAKING | Radu Mazăre, eliberat din închisoare! Decizia este definitivă
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Două femei care au vrut să le dea fructe unor muncitori au fost bătute de...
Cutremurător! Celebrul actor a fost ucis în timp ce a încercat să oprească un jaf
AFECȚIUNILE de care suferă Delia! Cum se manifestă sindromul Peter Pan, ADHD, misofonia și anxietatea
A plecat să studieze în Spania acum 10 ani şi n-a mai vrut să se...
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
Cum arată o biserică românească în Houston, America. Cât de frumoasă este clădirea! Românii se...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Iei amendă dacă depășești cu 1 km/h viteza maximă? Cum contești sancțiunea?
Exerciţii militare cu câini-roboţi progamaţi de chinezi să ucidă
Anunț de ULTIMĂ ORĂ: Primele IMAGINI DIRECTE cu nașterea Universului!
Se impune restricție prin lege în România. VECINII NU mai au voie să-ți facă asta
Păsările care au îngrozit o localitate. Scene desprinse din filmele horror
Primele imagini de la cununia religioasă a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi...
VIDEO Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit...
Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că...
Vești bune pentru Radu Mazăre! Fostul primar al Constanței iese din închisoare după cinci ani
BANCUL ZILEI. Servitoarea familiei Bulă este concediată. – Doamna Bubulina, înainte de a pleca vreau...
Primele imagini „directe” cu unele dintre cele mai vechi galaxii ale Universului
×