Un copil a sunat la 112 și a spus că și-a găsit părinții morți în locuință. Fratele său de 4 ani a asistat la crimă, apoi la sinucidere

Un copil a sunat la 112 și a spus că și-a găsit părinții morți în locuință. Fratele său de 4 ani a asistat la crimă, apoi la sinucidere
Publicat: 06/04/2013, 14:55
Actualizat: 03/07/2013, 21:52

UPDATE Copilul de patru ani al bărbatului care și-a ucis soția iar apoi s-a spânzurat a asistat la tragedie

Anchetatorii au stabilit că evenimentele de sâmbătă dimineață, din municipiul Hunedoara, când un bărbat și-a înjunghiat soția cu mai multe lovituri de cuțit, după care s-a spânzurat s-au petrecut în fața copilului lor în vârstă de patru ani, care a ieșit pe scara blocului cu hainele pătate de sânge.

Potrivit anchetatorilor, o femeie de 32 de ani a fost, cel mai probabil, înjunghiată cu mai multe lovituri de cuțit, de către soțul său de 36 de ani, care apoi s-a sinucis, la aceste fapte asistând copilul lor în vârstă de doar patru ani, care a ieșit pe scara blocului de pe strada Topitorilor, din Hunedoara, cu hainele pătate de sânge spunându-le vecinilor că „tati a omorât-o pe mami”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vecinii au anunțat imediat Poliția prin Serviciul unic de urgență 112, care au spus că în cursul dimineții au auzit zgomote din locuința familiei Zapoi, iar când au ieșit pe hol să vadă ce se întâmplă l-au găsit pe băiețelul de patru ani cu hainele pline de sânge, la fața locului sosind în scurt timp o echipă de anchetatori.

Primele date arată că femeia, Mariana Zapoi, se întorsese de două zile din Austria, unde fusese la muncă.

Potrivit plutonierului Răzvan Mihonesc, paramedic în cadrul SMURD, femeia a fost găsită în dormitor, înjunghiată cu mai multe lovituri de cuțit, iar bărbatul, Ovidiu Zapoi, de 36 de ani, a fost descoperit spânzurat de o conductă de gaz pe holul locuinței.

„A fost un apel la 112 iar noi, când am ajuns în zonă, am găsit-o pe femeie în dormitor, decedată, lovită de mai multe ori cu un cuțit, iar bărbatul era spânzurat pe holul locuinței, de o țeavă de gaz. Nu am mai făcut manevre de resuscitare pentru că ambele victime erau deja decedate”, a declarat plutonierul Răzvan Mihonesc.

Copilul de patru ani se află încă la fața locului, cu bunica sa, urmând să fie consiliat psihologic și să furnizeze, pe cât posibil, având în vedere vârsta mică, informații despre cum s-au petrecut faptele.

La ora transmiterii acestei știri, anchetatorii strâng probe de la fața locului, cele două cadavre nefiind încă ridicate.

Familia Zapoi mai are un copil în vârstă de 13 ani care, în momentul în care s-au petrecut faptele, se afla la un parc de distracții din Deva.


Un copil din municipiul Hunedoara a anunțat, sâmbătă dimineață, la Serviciul unic de urgență 112, că și-a găsit părinții morți în locuință, tatăl spânzurat și mama probabil înjunghiată, la ora transmiterii acestei știri o echipă de anchetatori fiind trimisă la fața locului pentru a face cercetări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, agent principal Adriana Voinea, un copil a anunțat Poliția, sâmbătă dimineață, că și-a găsit mama moartă, probabil înjunghiată, și tatăl spânzurat în locuința situată pe strada Topitorilor, din municipiul Hunedoara.

La ora transmiterii acestei știri, la fața locului a fost trimisă o echipă ce anchetatori pentru a face cercetări și a vedea în ce împrejurări s-au petrecut faptele sesizate de către copil.

Anchetatorii presupun că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere, evenimentul având loc în același cartier în care, în urmă cu peste o lună un bărbat și-a împușcat fosta soție cu o armă de vânătoare, după care s-a sinucis cu aceeași armă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii