Un pictor din Suceava, fost profesor de liceu, găsit mort în casă. Varianta crimei nu este exclusă

Redactor:
Tibi Bujdei
Un pictor din Suceava, fost profesor de liceu, găsit mort în casă. Varianta crimei nu este exclusă

Un pictor din Suceava, fost profesor la „Liceul de Arte” din municipiu, a fost găsit mort în locuința sa, una dintre ipoteze fiind că bărbatul ar fi fost ucis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, Ionuț Epureanu, sâmbătă după-amiază, bărbatul, Cornel Dan, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul George Enescu din Suceava.

El a precizat că ușa apartamentului era închisă, dar nu încuiată și că trupul neînsuflețit a fost găsit pe pat, iar bărbatul avea un bandaj la cap.

Cazul este cercetat de un procuror criminalist și este așteptat rezultatul necropsiei pentru stabilirea cauzei morții, nefiind exlusă varianta ca bărbatul să fi fost ucis.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava a precizat că bărbatul obișnuia să consume băuturi alcoolice și era văzut frecvent în compania unor persoane fără adăpost, pe care le lua în locuința sa.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide