Un polițist din Constanța, sechestrat de viceprimar în secția de poliție. Care este explicația acestuia

Un polițist din Constanța, sechestrat de viceprimar în secția de poliție. Care este explicația acestuia
Un bărbat din Cluj care a tușit intenționat către un polițist, la spital, a primit 6 luni de închisoare cu suspendare și doi ani de supraveghere
Publicat: 15/03/2016, 14:00

Un polițist îl acuză pe viceprimar că l-a sechestrat timp de 50 de minute în sediul poliției. Viceprimarul din localitate spune însă că polițistul dormea la locul de muncă și l-a închis fără să știe că el se afla acolo.

„Am găsit ușa încuiată, dar gratiile erau deschise, așa că am bătut în geam. Nu a răspuns nimeni. M-am gândit că a plecat în patrulare și nu a mai închis gratia. Nu era prima dată când se întâmpla asta. Am închis grilajul și i-am lăsat un mesaj prin care l-am atenționat ca, data viitoare, să nu mai uite să închidă gratia. Nu m-am gândit nicio clipă că ar putea fi înăuntru”, a povestit viceprimarul Goreci Marcel, care spune că agentul dormea în post.

Agentul care era de serviciu la acel moment spune că se afla în birou când Goreci a încuiat gratiile de la ușă, aparent fără motiv. „În acel moment m-am panicat și am încercat să îi contactez pe colegii de la postul de poliție din comună și am reușit să scap abia după 50 de minute”, a spus polițistul local, scrie telegrafonline.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase