Un șofer a rămas cu mașina suspendată într-o GROAPĂ URIAȘĂ din asfalt

Un șofer a rămas cu mașina suspendată într-o GROAPĂ URIAȘĂ din asfalt
Publicat: 02/08/2018, 10:57

Imaginile cu incidentul au ajuns imediat pe Facebook. Postarea a fost distribuită de peste 2.000 de utilizatori.

Un șofer a rămas cu mașina suspendată într-o groapă

Foto: Adrian Sere/ Facebook

„Rog distribuiți masiv să vadă toți !

Acum 10 min pe str Bujorilor uitați ce a pățit această persoană care își plătește rovignietă de drumuri la fel ca noi toți proștii și uitați ce putem păți oricare din noi.

Deci mie mi se pare oricum Rovignieta o mare hoție că o plătim și pentru naționale sau județene că nu au ăstia destul de unde să fure !
Deci in Austria , Germania ,Italia , Spania Elveția , Ungaria peste tot se ia vignietă numai ptr. Autostrazi noi plătim pentru toate drumurile și uitați ce se întâmplă trageți și voi concluzii oare nu nis păcăliți noi cei de rând populația acestei țări ?

Deci se pare că vor să fim în uniunea Europeana dar sa nu aplicăm legile ca și acolo ci doar alea favorabile lor atucea cum vine asta ?
Cine a mers ultima oară recent ? În fosta Iugoslavia actuala Serbia si Kroația sau Macedonia doar dacă ați fi trecut prin ele în drum spre Grecia la mare să fi văzut aceiia mor de foame că nu sunt în Uniune sau nu au drumuri asfaltate și autobenzi ?

Ba din contră le merge chiar mai bine. Au o industrie bine pusă la punct oamenii au locuri de muncă și trăoesc mai bine ca noi sistemul funcționează ! Din păcate noi am fost rupți în bucăți destrămați , decimați , industria pusă pe butuci să nu mai producem nimic în țara asta , am avut ce nu avea nimeni înjurul nostru și de aceea am fost un pericol pentru puterile.mai mari din jurul nostru!”, scrie Adrian Sere într-o postare pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase