Un șofer ROMÂN a fost filmat în timp ce DESCĂRCA MIGRANȚI din TIR pe o autostradă din Anglia. Reacția localnicilor: Ciudat e că poliția NU S-A DERANJAT și A PLECAT

Redactor:
Florin Jinga
Un șofer ROMÂN a fost filmat în timp ce DESCĂRCA MIGRANȚI din TIR pe o autostradă din Anglia. Reacția localnicilor: Ciudat e că poliția NU S-A DERANJAT și A PLECAT
Traficul de migranți, o afacere românească. Un șofer român a fost filmat în timp ce descărca migranți din TIR pe o autostradă din Anglia. Vezi IMAGINILE revoltătoare

Un posibil caz de trafic de migranți a fost filmat de un șofer de camion pe o șosea din Marea Britanie, în apropiere de Dartford, oraș din sud estul Marii Britanii, informează Daily Mail.

Din imaginile postate de britanicul Sam Hollamby pe pagina sa de Facebook se vede cum, dintr-un camion cu numere de Timiș coboară un grup de imigranți, care par de origine africană, în timp ce șoferul le ține ușa deschisă.

După ce toți migranții au coorât, șoferul român se apropie de cel care filmează și îl întreabă dacă e control la graniță. 

„Ei bine, sunt mai mulți imigranți ilegali în țara noastră. M25 Dartford”, a scris camionagiul englez, pe Facebook. La secțiunea de comentarii, britanicul a completat, susținând că „ciudat e că poliția nu s-a deranjat și a plecat”.

De asemenea, britanicul susține că migranții l-au întrebat dacă nu știe vreo cale prin care ar putea trece granița mai ușor.

Cazul a apărut după ce 12 migranți au fost văzuți pe coasta Kent la începutul acestei luni.

Traficul de migranți, o afacere românească

În ultimii ani mai mulți șoferi de TIR au fost arestați în Anglia după ce în camioanele pe care le conduceau Poliția a găsit grupuri de migranți. De exemplu, în noiembrie 2018, un șofer român a fost arestat după ce în camionul pe care îl conducea au fost găsiți 21 de migranți vietnamezi, dintre care 15 copii.

În iulie 2018, un alt șofer român a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru facilitarea imigrației ilegale. Bărbatul a declarat că cei zece albanezi găsiți în remorca TIR-ului său au urcat fără ca el să știe, dar instața l-a găsit vinovat pe român, condamnându-l la trei ani de închisoare.

Foto: Captură

×
Inchide