Un șofer teribilist a fost prins gonind cu o viteză amețitoare pe Autostrada A1

Un șofer teribilist a fost prins gonind cu o viteză amețitoare pe Autostrada A1
Publicat: 05/11/2022, 19:15
Actualizat: 05/11/2022, 19:19

Un tânăr de 25 de ani din Arad a fost prins gonind cu 270 de kilometri pe oră pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, în dreptul kilometrului 573, pe sensul de mers spre Nădlac. Șoferul teribilist s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei și cu permisul suspendat pentru 3 luni. 

Pe segmentul de autostradă Pecica-Nădlac, polițiștii au depistat sâmbătă în trafic un autoturism care rula cu nici mai mult, nici mai puțin decât cu 270 km/h, adică, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum.

”La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat activități pentru creșterea gradului de siguranta rutieră acționând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nadlac. În cadrul activităților desfășurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nadlac, un autoturism rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h)”, informează IPJ Arad.

Conducătorul autoturismului, un arădean de 25 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei. De asemenea, el s-a ales și cu permisul suspendat pentru o perioadă de 120 zile.

”Recomandăm conducătorilor de vehicule să respecte limita legal admisă de viteza, să pastreze o distanță de siguranță față de vehiculul din față, să utilizeze luminile de întâlnire când circula pe autostradă și să manifeste atenție sporită în conducere pentru a ajunge în siguranță la destinație”, au mai transmis reprzentanții IPJ Arad.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase