Un spațiu din centrul Bucureștiului ar putea fi denumit „Esplanada Simona Halep”

Un spațiu din centrul Bucureștiului ar putea fi denumit „Esplanada Simona Halep
Publicat: 26/07/2019, 16:22

„Se atribuie denumirea de Esplanada Simona Halep (jucătoare de tenis) spațiului public situat la intersecția dintre Piața George Enescu/Calea Victoriei, strada Episcopiei și strada B.Franklin, sector 1, București”, se arată în proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței CGMB de joi.

În proiect se menționează că Simona Halep este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019.

„A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent ea se află pe locul 4 mondial.

Simona Halep a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garos (2018) și Wimbledon (2019)”, se mai arată în raportul de specialitate al proiectului.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase