• Publicat:
Știri

Un student tunisian, reținut după ce a atacat cu un cuțit un alt tânăr tot din Tunisia

Un student tunisian, reținut după ce a atacat cu un cuțit un alt tânăr tot din Tunisia
Un tunisian în vârstă de 27 de ani, student la UMF „Victor Babeș" din Timișoara, a fost reținut pentru 24 de ore pentru loviri sau alte violențe. Acesta este acuzat că a lovit cu un cuțit un alt tânăr din Tunisia, incidentul având loc în curtea Institutului de Boli Cardiovasculare.

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc luni în curtea Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara, unde un tânăr de 27 de ani, din Tunisia, l-a atacat cu un cuțit pe un conațional de-al său, de aceeași vârstă. Tânărul a fost reținut de polițiști, și, potrivit unor surse judiciare, și-a recunoscut fapta.

„A fost reținut un tânăr de 27 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Victima are 27 de ani și este tot din Tunisia. Medicii au stabilit că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara susțin că analizează cazul studentului reținut de polițiști.

„S-a întâmplat în afara spațiului de învățământ, undeva la Pădurea Verde. Cel înjunghiat necesita îngrijiri și l-au dus la Cardiologie. De cel care l-a înjunghiat se ocupă Poliția. Este student la Farmacie, tunisian. Nu a mai creat probleme. A fost un conflict, pe stradă cum ar veni, care s-a soldat cu această surpriză neplăcută, în sensul că tunisianul a scos ceva, un cuțit, din buzunar și l-a înjunghiat. Sigur că vom lua măsuri, avem Comisie de Etică, vedem ce rezultate are la învățătură, ce comportament, e normal să ne preocupe”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Andrei Motoc, purtătorul de cuvânt al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

 

Inchide