Un tânăr a jefuit un club din Suceava și și-a făcut apoi un selfie: „Prietenaș, dacă ți-au trecut aburii alcoolului, fă cumva să ne recuperăm prejudiciul”

Publicat: 25/09/2019, 17:34

Un tânăr și-a făcut selfie după ce a jefuit, în noaptea de marți spre miercuri, un club din Suceava. Administratorii clubului fac apel la acesta să restituie tot ce a furat dacă s-a trezit din beție, în caz contrar urmând să facă publice imaginile.

Proprietarii unui club celebru din Suceava au postat pe pagina de Facebook a localului mai multe fotografii cu un tânăr care a intrat în club și a furat mai multe sticle de alcool și bani, după care a început să își facă selfie cu telefonul mobil.

În imaginile publicate până acum nu se vede fața tânărului.

Proprietarii clubului fac apel la tânăr, dacă s-a trezit din beție, să se întoarcă la club și să restituie tot ceea ce a furat. În caz contrar, ei vor publica imagini în care să se vadă fața acestuia.

„Deci cât poți să fii de prost…intri pe geam, furi bani și sticle de băutură, după ce te-ai plimbat câteva minute prin fața camerelor, te mai și uiți direct în ele, fără mănuși, lași amprente peste tot, mai vii și cu o sticlă de bere, pe care o lași la locul faptei. Prietenaș, dacă ți-au trecut aburii alcoolului, deși nu cred că îți mai revii vreo săptămână la câtă băutură ai luat, fă cumva să ne recuperăm prejudiciul până mâine, că ne vom retrage plângerea și vei scăpa să te lovești la ochi (…). Dacă nu, mâine revenim cu noi poze și te facem vedetă”, scriu proprietarii clubului pe Facebook.

Reprezentanții Poliției Suceava au declarat, pentru Mediafax, că tânărul a furat peste 300 de lei și băuturi alcoolice de aproape 1.700 de lei.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase