• Publicat:
Știri

Unchiul Alexandrei: Nu voi candida la președinție. Nu există nimic mai jignitor decât o asemenea propagandă de denigrare. Un sistem bolnav se ține de calcule și scenarii macabre

Unchiul Alexandrei: Nu voi candida la președinție. Nu există nimic mai jignitor decât o asemenea propagandă de denigrare. Un sistem bolnav se ține de calcule și scenarii macabre
Unchiul Alexandrei afirmă că nu va candida la președinție, în ciuda speculațiilor apărute într-un sondaj online, menționând că informațiile despre o așa-zisă candidatură a lui fac parte dintr-o propagandă de denigrare. De asemenea, într-un mesaj postat pe Facebook, Alexandru Cumpănașu cere primarului comunei Dobrosloveni să pună la dispoziție autobuze pentru tinerele care fac autostopul.

Alexandru Cumpănașu a relatat pe Facebook că vineri a observat femei care făceau autostopul exact în locul din care Alexandra a fost răpită:  

„Am petrecut clipe groaznice si cumplit de dureroase alături de familie la Dobrosloveni. În timp ce mergeam spre casa părintească am observat alte femei care stăteau în același loc la ocazie după întreaga tragedie a Alexandrei… Și acum încerc sa inteleg acest lucru incredibil!”, a relatat Cumpănașu. 

Alexandru Cumpănașu cere primarului comunei Dobrosloveni să pună la dispoziție autobuze pentru tinerele care fac autostopul: „Poate primarul pune totuși niște curse la dispoziția acestor „ținte” sigure ale infractorilor!”

De asemenea, unchiul Alexandrei a vorbit și despre sondajul online în care oamenii sunt întrebați dacă l-ar vota ca președinte. Cumpănașu a menționat că este vorba despre o campanie de denigrare:

„Nu există nimic mai infect, ordinar și jignitor decât o asemenea propagandă de denigrare. NU. NU VOI CANDIDA. Oameni ticaloși ce sunteți!! Pur și simplu până acum nu am avut timp să răspund unei asemenea abjecții. Înca stau și mă întreb de ce ar face cineva așa ceva? Eu nu știu dacă nepoata mea este moartă sau vie, securitatea familiei mele este în pericol și un sistem bolnav se ține de calcule și scenarii MACABRE. Vreau însa să vă mulțumesc tuturor celor care ați fost si sunteți alături de mine în acest demers de destructurare a unui sistem MAFIOT care a cuprins întreaga țară și căruia i-a căzut victimă nepoata mea și mii de alte copile”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

 

Inchide