Urmăritul internațional Gregorian Bivolaru anunță „vindecări miraculoase” la Costinești, în 2015

Redactor:
Departamentul Social
Urmăritul internațional Gregorian Bivolaru anunță „vindecări miraculoase” la Costinești, în 2015
Gregorian "Guru" Bivolaru, urmărit internațional după ce a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, anunță, printr-un mesaj postat pe internet, că anul viitor, la Costinești, va avea loc o acțiune "ce va face cu putință felurite vindecări miraculoase".

Potrivit site-ului Mișcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA), fondatorul acesteia, Gregorian Bivolaru, face acest anunț în urma unui „mesaj spontan” provenit „de la Dumnezeu Tatăl” în noaptea de 6 spre 7 septembrie.

„Ținem să vă anunțăm, cu o imensă bucurie și cu o profundă recunoștință față de BUNUL DUMNEZEU, că în urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU TATĂL și care a apărut în noaptea de 6 spre 7 septembrie 2014, am fost anunțați că a venit momentul să se organizeze de către noi, în condiții speciale, o acțiune ce va fi în mod dumnezeiesc integrată și ce va face cu putință felurite vindecări miraculoase, unele transformări spirituale excepționale, precum și revărsări ale grației dumnezeiești, asupra tuturor acelora pe care DUMNEZEU TATĂL, împreună cu îngerii Săi, împreună cu arhanghelii Săi, împreună cu serafimii Săi și împreună cu heruvimii Săi, îi va alege spre a beneficia de dumnezeieștile haruri și daruri pe care DUMNEZEU TATĂL le va revărsa din preaplinul Său infinit asupra noastră cu acea ocazie”, scrie „Guru” Bivolaru.

În același mesaj, fondatorul MISA precizează că acțiunea va avea loc la 6 septembrie 2015, între orele 17.00 și 18.15, iar participarea celor care vor „să se vindece sau să-și amelioreze starea de sănătate” este posibilă în limita locurilor disponibile.

Participanții vor trebui să aducă la acțiune copii ale actelor ce atestă bolile de care suferă.

„Vă anunțăm – cu anticipație – că validarea vindecărilor miraculoase ce se vor înfăptui cu ajutorul lui DUMNEZEU se va face atât imediat, în finalul respectivei acțiuni (pentru cele care vor fi rapide și extraordinare), pentru unele ființe umane ce se vor vindeca în mod miraculos, dar și pe o perioadă de 49 de zile ce va curge după data acestei acțiuni. Considerăm că va fi necesar ca să se facă, atât pe parcursul acestei acțiuni divin integrate, cât și în finalul ei, înregistrări video-audio”, mai spune Bivolaru.

În același mesaj se precizează că o astfel de acțiune „divin integrată” se va organiza „de acum înainte o dată pe an, în luna septembrie, la Costinești”.

„Acest mesaj ce ne-a fost transmis de DUMNEZEU TATĂL este un prilej de mare bucurie spirituală pentru noi toți, cei care suntem integrați în cadrul Mișcării Charismatice Teofanice”, spune, în încheiere, „Guru” Bivolaru.

Mișcarea Charismatică Teofanică se autodefinește drept „o comunitate spirituală inspirată de bunul Dumnezeu ce a fost fondată de către profesorul de yoga Gregorian Bivolaru în România, în cadrul Școlii de yoga MISA”.

Surse apropiate MISA au declarat, pentru MEDIAFAX, că aceasta a fost constituită în perioada în care Bivolaru a reintrat, în anii 2000, în vizorul autorităților. Atunci, el ar fi pus bazele unei noi mișcări, aceasta dorindu-se, la momentul respectiv, să fie secretă. În acest scop, primii membri au fost aleși exclusiv din rândul oamenilor de încredere ai lui „Guru”. Bivolaru le-ar fi spus acestora că Mișcarea Charismatică Teofanică i-a fost inspirată de Dumnezeu și că aceasta ar putea deveni o nouă religie, care să funcționeze fără preoți, susțin aceleași surse.

În condițiile în care se numără printre românii „most wanted” (pe site-ul Poliției Române), Bivolaru, azilant politic în Suedia, nu poate veni în România, însă obișnuiește să le vorbească yoghinilor prin intermediul unui post TV online.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de instanța supremă, în 14 iunie 2013, la șase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, după ce fusese achitat de două instanțe inferioare.

După emiterea mandatului de executare, Bivolaru a fost căutat de polițiști, fără succes, la adresa din România și la ashramurile MISA.

Cel poreclit „Guru” s-ar afla în Suedia, unde a obținut statutul de azilant politic, astfel că el nu poate fi reținut și trimis în România decât dacă părăsește țara care i-a acordat protecție.

Începând din 23 mai 2013, instanța l-a citat pe Gregorian Bivolaru, la termenele procesului, și cu noul său nume, Magnus Aurolsson.

O nouă reacţie din partea prinţului Liechtenstein despre împuşcarea ursului Arthur. Declaraţie incredibilă ”Este o...
Mamă pentru a treia oară! Este în culmea fericirii! A dat vestea dupa Paște
FOTO. Imagini fierbinți cu Antonia din Maldive! A făcut ravagii într-un costum de baie
Adevărul despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi. Afaceristul RUPE TĂCEREA: „A inceput nevasta-mea…”
Faza zilei la Madrid! Simona Halep și-a lăsat iubitul singur, iar o fană a pus...
Primul satelit din lemn. Țara care îndrăznește să îl lanseze pe orbită
Inedit: Un fermier belgian a mutat accidental graniţa cu Franţa
BANCUL ZILEI – Bancherul și degetul plăcerii nebănuite
STUDIU. A fost identificată „mama” întregii familii a coronavirusului SARS-CoV-2. Când și unde a apărut...
Mamă pentru a treia oară! Este în culmea fericirii! A dat vestea dupa Paște
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Cât costă mașina în care Gigi Becali a rămas fără permis. 'Conduce Luțu o lună'
RCA 2021. Anunț crunt pentru șoferii români. Decizia e oficială
Această tânără atractivă era pe stradă și a întâlnit un străin. Este uluitor ce a...
Când este Izvorul Tămăduirii 2021? Prima mare sărbătoare din calendarul ortodox după Paște. Tradiţii şi...
Țara unde populația vaccinată în proporție de 85% intră în lockdown. Ce vaccin au folosit
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Catastrofă la graniţa cu România: Moartea şi degradarea sunt omniprezente. Oraşe întregi părăsite, obloanele trase,...
Inchide