Vești proaste pentru șoferi. Anunțul ministrului Transporturilor despre una dintre cele mai așteptate autostrăzi din România

Vești proaste pentru șoferi. Anunțul ministrului Transporturilor despre una dintre cele mai așteptate autostrăzi din România
Publicat: 17/04/2018, 13:32
Actualizat: 02/10/2018, 18:19

Potrivit unor surse din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, și directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ștefan Ioniță, vizitează, marți, șantierele loturilor 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva.

Pentru început, a fost vizitat șantierul lotului 3, oficialii arătându-se nemulțumiți de mobilizarea slabă a antreprenorului pe acest tronson.

„Ministrul Transporturilor și directorul CNAIR sunt în vizită pe loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva. Mobilizarea antreprenorului de pe lotul 3 este slabă din nou, se mențin anumite probleme evidențiate și în alte dăți. Pe lotul 4 lucrurile continuă, merg într-un ritm susținut”, a confirmat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu.

Întrebat dacă există posibilitatea să fie reziliat contractul cu antrprenorul de pe lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva, Alin Șerbănescu a precizat că „decizia se ia doar la nivel de minister”.

La începutul lunii aprilie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut un control inopinat pe lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, reprezentanții instituției anunțând că „s-a constatat o slabă mobilizare, insuficientă pentru realizarea proiectului în parametrii normali și la timp. De asemenea, au fost evidențiate și o serie de probleme nerezolvate pentru care se așteaptă soluții viabile”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase