VICII. O nouă fotografie cu Ludovic Orban fumând la Palatul Victoria, chiar de Ziua Mondială fără Tutun. Premierul ține masca sub bărbie

VICII. O nouă fotografie cu Ludovic Orban fumând la Palatul Victoria, chiar de Ziua Mondială fără Tutun. Premierul ține masca sub bărbie
O nouă fotografie cu Orban fumând la Palatul Victoria, chiar de Ziua Mondială fără Tutun. Premierul ține masca sub bărbie / Foto: Cristian Vasilcoiu

O nouă fotografie cu premierul României, Ludovic Orban, fumând la Palatul Victoria a fost postată de consilierul Liei Olguţa Vasilescu, care spune că este făcută chiar în sala de şedinţe. Ludovic Orban este surprins din nou când fumează şi nu poartă corect masca.

Fotografia apare la doar două zile după scandalul în care mai mulţi miniştri dar si Ludovic Orban, apar în biroul premierului nepurtând mască iar doi dintre ei fumau, scrie Mediafax.

Internauţii au comentat noua fotografie, mulţi nefiind deranjați că premierul fumează în spaţiu inchis, ci mai degraba de faptul că nu poartă corect mască. Alţii spun că ar fi un război in PNL şi că cineva ar încerca să scape de Ludovic Orban.

„Cine vrea să scape de Orban… chiar unii din partid fac asta”

” Mai bine renunţă la mizeriile astea cu măşti şi izolări şi distanţari şi lumea îl va agrea mai mult.Nu fumatul e problema ci măsurile luate pe care ei nu le respectă”; „Ca multi alţi sefi din institutiile statului. Cine ii controlează? ??”; „Deja e serial ..cineva vrea sa scape de Orban …chiar unii din partid fac asta”; „E clar, asta e răzbunare, cineva de lângă el trimite pozele PSD-istilor ca sa scape de Orban”, sunt cîteva dintre postări.

Ludovic Orban riscă o nouă amendă. 1000 de lei pentru că nu poartă corect masca şi 500 de lei pentru fumatul în spaţiile publice închise.

Cinci membri ai Executivului, sancționați după „cheful” din biroul lui Orban

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat, sâmbătă, sancțiuni contravenționale pentru cinci membri ai Executivului.
Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană,pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis.
Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară.
A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător.

Asta a și făcut premierul. Orban a sunat la poliție pentru a se întâlni cu un comisar, scrie Mediafax. S-a întocmit proces verbal și premierul a achitat online două amenzi de 3.000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Marturii șocante din spitalul groazei de la Reșița. O pacientă dezvăluie cum sunt 'tratați' bolnavii
Descoperire spectaculoasă: Mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare au fost găsite...
REZULTATE SONDAJ Mediafax și Ziarul Financiar. Cine câștigă alegerile parlamentare din 6 decembrie
Știrea tristă a serii! Din păcate este vorba despre Ileana Stana-Ionescu: 'Nu mai poate respira'
A agățat o tipă în club, a adus-o acasă și a obligat-o pe soția sa...
Deschiderea mormântului PREOTULUI evreu CAIFA a scos la iveală ceva INCREDIBIL care provoacă o controversă...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Horoscop 4 decembrie 2020. Zodiile care au noroc în dragoste
Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Urări, felicitări și SMS-uri inedite pentru cei care poartă acest...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Uluitor! Cum a apărut iubitul Emilianei Burghelea la nunta acestora!
Inchide