VIDEO cu arestarea fraților lui Emi Pian. „Sunt nevinovat, nu am dat cu sabia!”

VIDEO cu arestarea fraților lui Emi Pian. „Sunt nevinovat, nu am dat cu sabia!”
VIDEO cu arestarea fraților lui Emi Pian. „Sunt nevinovat, nu am dat cu sabia!” / Sursa FOTO: romaniatv.net
Publicat: 13/08/2020, 11:58

Clanurile interlope continuă să ofere presei subiecte tari. Implicați în scandalul în care a fost asasinat fratele lor, Grațian și Ciprian Duduianu au primit mandat din partea procurorilor. Cei doi frați ai lui Emi Pian sunt acuzați de tentativă de omor.

Așadar, avem o răsturnare de situație de toată frumusețea. Dacă în urmă cu câteva zile dădea interviuri la televizor și lăuda intervenția polițiștilor, acum Grațian Duduianu, zis „Grațian al lui Pian”, cunoaște și fața dură a oamenilor legii. Miercuri, Grațian și Ciprian, frații lui Emi Pian, au fost săltați din casă de „mascați”, duși la audieri, iar la final, transportați în arestul Poliției Capitalei, cu mandat de reținere.

La ieșirea de la audieri, cei doi frați au fost întrebați de către jurnaliști dacă l-au lovit pe Richard Emanuel Gheorghe, presupusul asasin al lui Emi Pian, în noaptea crimei produse în cartierul Giulești.

„Fii tare, mă!”

Jurnaliști: Ai dat cu sabia în rival?

Ciprian Duduianu: Nu am dat cu nicio sabie! Sunt filmări!

Jurnaliști: Dar cu ce ai dat?

Ciprian Duduianu: Nu am dat cu nimic! Sunt filmări!

Grațian Duduianu: Sunt nevinovat, nu am agresat pe nimeni!

Jurnaliști: L-ați atacat cu sabia?

Grațian Duduianu: Nu am agresat pe nimeni!

La un moment dat, pe înregistrare se aude cum, din mulțime, un apropiat al Duduienilor îi strigă lui Grațian: „Fii tare, mă!”. Alături de cei doi frați a mai fost reținut încă un membru al clanului Duduianu, cu toții fiind acuzați că, în conflictul de săpătămâna trecută, au încercat să-l răzbune pe Emi Pian atacându-l pe rivalul din gruparea Rinu.

Avocata Duduienilor: „Nu se simt vinovați”

Violeta Podolianu, avocata celor doi frați Duduianu arestați, afirmă că atât Grațian, cât și Ciprian Duduianu „și-au menținut dreptul la tăcere, nu au făcut declarații”. Totodată, apărătoarea afirmă că Duduienii „nu se simt vinovați” cu nimic.

Tot miercuri dimineață, polițiștii au monitorizat îndelung zona din Sectorul 2 controlată de gruparea Rinu, pentru a preveni orice tentativă de atac din partea clanului Duduianu. Temându-se de vreo răzbunare, „mascații” sunt prezenți în apropiere de reședința celor din gruparea Rinu și supraveghează cartierul.