VIDEO. Dacia Duster, test offroad cu Land Rover Freelander 2. Cum s-a descurcat SUV-ul românesc

VIDEO. Dacia Duster, test offroad cu Land Rover Freelander 2. Cum s-a descurcat SUV-ul românesc
Publicat: 27/04/2020, 16:23
Actualizat: 27/04/2020, 17:38

Dacia Duster a fost pusă la încercare într-un test offroad. Să vedem cum s-a descurcat SUV-ul românesc pe lângă un Land Rover Freelander 2.

În imagini se poate observa că diferențele mari de preț nu se resimt și în acest test. Chiar dacă Land Rover Freelander 2 este special făcută pentru astfel de drumuri, brand-ul fiind cunoscut pentru faptul că face mașini de teren foarte bune, Dacia Duster arată că este foarte capabilă în astfel de situații, diferențele fiind destul de mici între cele două mașini, scrie idevice.ro.
Dacia Duster reușește să se descurce atât pe teren uscat, cât și pe noroi sau zăpadă. A fost pusă în fața mai multor modele de la alte brand-uri și spre uimirea multor persoane, chiar a reușit să depășească mașini celebre.

Dacia Duster – Land Rover Freelander 2
Deși între cele două mașini există o diferență mare în spatele caroseriei, putem observa că Dacia Duster se ține foarte ușor după Land Rover Freelander 2.
Cu siguranță contează foarte mult si pe unde se merge, ce fel de cauciucuri au mașinile, puterea motorului, cuplul sau cum reușește computer-ul de bord de pe Dacia Duster să trimită puterea la roțile care au aderență.
Faptul că Dacia Duster se descurcă foarte bine alături de alte brand-uri nu este o surpriză. Mai multe videoclipuri au demonstrat că are un software mai bine gândit care trimite putere acolo unde e nevoie de ea.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase