VIDEO EXCLUSIV | Doi actori și un politician intră în pielea personajelor animate din noul film Disney ”Strange World”. Alexandru Bogdan: ”Îmi place tipul ăsta de joc, trebuie să dai o doză de comic personajului”

Publicat: 19/11/2022, 11:00
Actualizat: 19/11/2022, 18:03

Noua producție Disney, ”Strange World”, în care veți auzi vocile actorilor Alexandru Bogdan și Mirela Stoian, dar și pe cea a politicianului și muzicianului Mădălin Voicu, va rula în cinematografele din România.

Regizat de Don Hall, scris și co-regizat de Qui Nguyen și produs de Roy Conli, filmul de animație are momente de aventură autentică, acțiune, tensiune și adrenalină.

În Statele Unite, distribuția vocală a filmul  ”Strange World” (”O lume ciudată”) i-a inclus pe Jake Gyllenhaal, în rolul Căutătorul Clades, Jaboukie Young-White și Gabrielle Union.

Filmul studiourilor Walt Disney Pictures va debuta internațional pe marile ecrane din 22 noiembrie, în România urmând să intre în cinematografe din 25 noiembrie.

”Strange World”, filmul despre prietenie și curaj

Filmul de animație face referire la călătoria vieții, care ne face să înțelegem adevărata importanță a oamenilor și a aventurilor. În ”Strange World”, familia de exploratori Clades pleacă într-o aventură de neuitat și ajunge pe un tărâm necunoscut, cu tot felul de creaturi fantastice care amenință misiunea importantă.

Actorul Alexandru Bogdan, cunoscut pentru umorul genial, își împrumută vocea personajului principal „Căutătorul Clades”, un erou care nu dă înapoi de la nimic.

Actorul Alexandru Bogdan
Actorul Alexandru Bogdan
„Căutătorul Clades” în filmul de animație ”Strange World”
„Căutătorul Clades” în filmul de animație ”Strange World”

Cu umorul cu care ne-a obișnuit, Alexandru Bogdan a dezvăluit, în exclusivitate pentru Gândul, câteva detalii din aventura Disney.

„Tocmai am vorbit cu Jake Gyllenhaal și am acceptat să intru în aventura Disney Strange World. O să îl dublez pe Jake Gyllenhaal. Pot să spun că a fost mult mai ușor, știu că Jake se chinuie uneori cu actoria, dar pentru mine a fost foarte ușor”, a spus în spirit de glumă actorul Alexandru Bogdan.

”Tehnic, este o chestie diferită de a face dublaj de desen animat, pentru că, sigur, Jake a făcut toată partea de improvizație, el a spus replicile cum a vrut și-atunci mie nu mi-a rămas decât să ies în pași pe limitele pe care el le-a impus, să mă încadrez acolo în timing, să îmi aduc și inputul personal, dar a fost clar un lucru extrem de plăcut, alături de Oana și de Nenea Paulică, inginerul de sunet.

Ne-am distrat foarte mult, deși a fost o muncă extrem de grea, de dificilă, am avut multe sesiuni de câte trei-patru ore, într-un spațiu închis, fără aer, cu foarte multe replici. Cu foarte multe icnete, bufnituri, sper că am făcut o treabă bună.

Îmi place tipul ăsta de joc. Pentru mine, e o chestie foarte diferită de a juca un rol normal, nu animat, dar îți dă posibilitatea să fii foarte versatil cu vocea, ai momente în care ești și foarte sincer, trebuie să dai și o doză de comic personajului.

Ce pot să spun mai mult, chiar a fost o imensă bucurie și copleșitor, așa, că m-a sunat Jake și dintre toți actorii din țara asta m-a vrut pe mine. Sper să mergeți la film să îl vedeți, să mă auziți pe mine”, a povestit, cu umor, actorul Alexandru Bogdan o parte din ce s-a întâmplat la înregistrări.

Actrița Mirela Stoian, cunoscută din fostul grup umoristic „Vacanța Mare”, unde a interpretat rolul Lilei, o dublează pe Ethan Clades, o tânără supărată pe familia ei și nemulțumită că prietenii o vizitează, până când găsește dragostea Căutătorului Clades.

Sursă Foto - Comunicat de presa / Walt Disney
Sursă Foto – Comunicat de presa / Walt Disney
Actrița Mirela Stoian
Actrița Mirela Stoian

Politicianul și muzicianul Mădălin Voicu debutează în dublajul filmului de animație, împrumutându-și vocea lui Lonnie Redshirt, un personaj deosebit în filmul Disney.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican