VIDEO ȘOCANT: Trei femei se bat și se înjură în curtea unei școli din România în fața copiilor lor. Conducerea școlii a aflat de bătaie din presă

Publicat: 06/12/2017, 18:52

În imaginile video se vede cum două femei o bat pe cea de-a treia, chiar la intrarea în școală a elevilor. La scandal care a avut loc marți după-amiaza au asistat mai mulți copii, între care unul mic, în cărucior, care plânge zgomotos. Femeile au fost despărțite de doi bărbați.

Reprezentanții Poliției Slatina au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că nimeni nu a sesizat incidentul, iar la 112 nu a existat niciun apel, însă oameni legii s-au deplasat la Școala „Protopescu” pentru a cerceta faptele.

„Nu avem nicio sesizare. Nu știm despre vreun incident petrecut în locația indicată de dumneavoastră. Vom cerceta faptele de violență filmate. Avem deja doi colegi la Școala Nr. 2 care verifică situația”, a declarat adjunctul Poliției Municipiului Slatina, Mihai Mihalache.

Și la nivelul școlii a fost deschisă o anchetă, potrivit inspectorului școlar general Adrian Bărbulete.

„Incidentul nu era cunoscut la școală. Urmează ca doamna director să facă cercetări să vadă despre ce este vorba, care au fost împrejurările. Este o anchetă la nivelul școlii, iar inspectoratul școlar va fi informat în scris, pentru a ști exact cum stau lucrurile”, a spus Bărbulete.