Violator ÎN SERIE! Se prefăcea medic și filma pacientele la CONSULTUL GINECOLOGIC. Bărbat de 52 de ani, acuzat de 17 VIOLURI

Redactor:
Daniela Timofti
Bărbat de 52 de ani, reținut pentru 20 de agresiuni sexuale și 17 violuri. Vezi cum a reușit să convingă zeci de femei să se supună unui control ginecologic filmat pe ascuns

Polițiștii au explicat că, în perioada 2016 – februarie 2017, bărbatul de 52 de ani a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta în mediul virtual, ca adrese de corespondență pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi. În profilul candidaților, avea grijă să precizeze că firmele caută să angajeze femei.

După ce găsea persoane interesate de posturile respective, le îndruma prin conversații online către un medic specialist cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări. Desigur, medicul era… chiar el.

Femeile erau invitate la „cabinet” și erau supuse unui pretins examen psihologic. Prin false diagnostice, le determina să accepte să fie supuse unui control ginecologic, prin aplicarea unor metode neconvenționale.

„Pretinsele examinări medicale se desfășurau într-o încăpere în care erau amplasate mai multe camere video disimulate, creându-se în acest sens o arhivă cu materiale pornografice”, arată Poliția Capitalei. Se pare că numărul victimelor ar fi foarte mare, însă doar o parte dintre ele au depus plângere. 

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă.

„Sub nicio formă nu am agresat niciun fel de persoană. Niciodată nu am promis unei persoane o angajare. La mine veneau pentru o evaluare, pentru o posibilă selectare a lor în viitor, la un loc de muncă. Eu le chemam. Am aptitudini de psihologia muncii. Nu există niciun viol. Înregistrările mele video redau în mod clar că toată activitatea desfășurată în cadrul cabinetului a avut loc cu respectarea drepturilor și demnităților”, a declarat bărbatul acuzat de 17 violuri. 

 

 

 

Inchide