VIOLATOR RECIDIVIST, prins în flagrant în București. Bărbatul a violat DOUĂ TINERE în doar câteva ore

Publicat: 23/02/2019, 19:23

Polițiștii Capitalei au prins, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 61 ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol și tâlhărie calificată.

Potrivit reprezentanților Poliției, totul s-a petrecut vineri spre sâmbătă noaptea,în jurul orei 00:15, când Sectia 5 Poliție a fost sesizată de către o tânără de 34 ani, cu privire la faptul că în seara zilei de 22 februarie, după ce a ieșit de la metrou, a fost acostată de un bărbat, care sub amenințare cu un cuțit, a condus-o într-o baracă de pe un teren viran, unde a fost agresată fizic și obligată să întrețină raporturi sexuale cu acesta.

În urma investigațiilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul a fost prins în flagrant de către polițiști ai Sectorului 1 în timp ce agresa fizic o altă femeie, în vârstă de 27 ani, obligând-o să întrețină raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din Sectorul 1.

De asemenea, recidivistul i-ar fi luat femeii și 500 euro, bani ce au fost găsiți asupra sa în momentul în care a fost prins.

Polițiștii i-au deschis dosar penal pentru două infracțiuni de viol și tâlhărie calificată. El a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul fusese eliberat condiționat din închisoare în noiembrie 2008.

Nu este pentru prima oară când bărbatul agresează femei la eliberarea din pușcărie. În aprilie 2014, el a fost arestat după ce a violat o femeie într-un parc din Buzău, la mai puțin de o lună după ce fusese eliberat condiționat. Sursele citate au precizat, pentru Mediafax, că Iulian Fenzel a fost condamnat prima oară pentru viol în 2003, când a primit 12 ani de detenție.

El a fost însă eliberat mai devreme, pentru bună purtare, de Judecătoria Moreni. În februarie 2009, acesta a violat o bucureșteancă pe care a și tâlhărit-o, după care a plecat la Focșani, unde, împreună cu doi complici, a furat din sediul unei firme o geantă în care se aflau 200.000 de lei.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase