Vremea, 22 martie: Temperaturi în creștere și vânt slab. Prognoza meteo în țară și în București

Redactor:
Laura Cojocaru
Vremea va fi în general frumoasã și se va încãlzi fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile nordice, estice și parțial în cele centrale, unde izolat și trecãtor va ploua slab, informează ANM.

Vremea în țară va fi în general frumoasã și se va încãlzi fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile nordice, estice și parțial în cele centrale, unde izolat și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Moldova și Dobrogea, precum și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade, iar cele minime între -2 și 9 grade. Izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceațã, iar în depresiuni, de brumã.

Vremea în București va fi predominant frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 16…18 grade, iar cea minimã de 4…6 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide