Zece ipostaze memorabile cu Elena Udrea. Imaginile care au făcut deliciul românilor

Redactor:
Gandul

Zece ipostaze memorabile cu Elena Udrea, cea mai controversată femeie politician din România. Imaginile au făcut înconjurul presei românești, dar și internaționale, în anii ce au trecut.

Elena Udrea cu mască de protecție anticoronavirus

FOTO1. Elena Udrea s-a prezentat, marți, 19 mai, la Curtea de Apel București, purtând mască de protecție anti coronavirus. La intrarea în instituție i s-a luat temperatura. Fostul Ministrul al Dezvoltării a apărut în fața instanței pentru un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009. (2020)

Clipe dificile în arest, alături de Alina Bica

FOTO2. Elena Udrea şi Alina Bica şi-au petrecut noaptea după gratii într-un penitenciar din Costa Rica. Judecătorii au decis arestarea lor pentru două luni (2018)

FOTO4. Elena Udrea, alături de Alina Bica

Celebra fotografie cu Elena Udrea însărcinată

FOTO5. Numărul din septembrie 2018 al revistei VIVA! a apărut pe piața cu o copertă controversată. Elena Udrea însărcinată, într-un pictorial inteligent, într-un „moment delicat” din viața ei, este, fără doar și poate, un subiect care dă naștere unor serii nesfârșite de polemici. (2018)

FOTO6. Elena Udrea a făcut un gest controversat înaintea arestării ei. Căutând camerele de filmat, politiciana a atins nasul cu degetul arătător, un gest comentat și întors pe toate părțile în dezbateri aprinse.

„Este un gest privat. Era pentru o persoană foarte dragă mie, care însemna că sunt bine. Am primit un mesaj în timp ce eram acolo, iar gestul însemna că l-am citit, nu pot răspunde, dar sunt bine. Era un gest pe care îl practica, ca să știe că sunt bine”, a spus Elena Udrea, despre gestul său, care a fost mai degrabă considerat „mafiot”, decât unul de liniște și siguranță, în mass-media. (2015)

FOTO7. Elena Udrea demonstrează că nu se ferește de muncă: Politicianul dă cu mopul

FOTO8. Ba mai mult, Elena Udrea este și gospodină: Iat-o gătind sarmale!

FOTO9. Nu a ascuns niciodată faptul că are un corp demn de invidiat. Câteva ipostaze care stau mărturie

FOTO10. Elena Udrea în tinerețe: A fost un drum lung de la adolescență la prima scenă politică a țării

 

Inchide