EXCLUSIV. Cum să nu iei coronavirus de AICI? Dezmăț total în Vama Veche, unde zeci de tineri s-au călcat în picioare, toți „într-un dans” / VIDEO cu petrecerea de pomină

Redactor:
Alexandru Coman

Tinerii români care ajung în weekend la mare nu mai au nicio regulă în ceea ce privește măsurile de distanțare socială. Din păcate, nu doar turiștii încalcă regulile, ci și terasele de la malul mării, dovadă fiind aceste imagini publicate de Gândul.ro.

Weekendul trecut a fost dezmăț total la mare. Fie că vorbim de Mamaia, fie de Vama Veche, regulile de distanțare socială nu mai există pentru nimeni.

Nici pentru turiști, dar nici pentru cei care administrează terasele.

Angajatele terasei au fost depistate pozitiv!

De exemplu, weekend-ul trecut a fost nebunie totală la terasa „Vis-a -Vis” din Vama Veche, deținută de Ninel Dănilă, care are o astfel de locație și în București.

Ei bine, așa cum se poate vedea și din imaginile publicate de noi, se poate observa cum la terasa lui Dănilă zeci de tineri aproape că s-au călcat în picioare, aglomerația din local fiind incredibil de mare.

Nu este întâmplător faptul că în urmă cu câteva zile, două angajate ale localului au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

S-ar pregăti o petrecere și în acest weekend!

Se pare că terasa lui Ninel Dănilă a fost închisă temporar, însă, surse Gândul.ro susțin că în această locație s-ar pregăti o petrecere pe cinste și în weekend-ul ce urmează.

În aceste condiții, în care regulile sunt încălcate la tot pasul, nu este de mirare faptul că în fiecare zi crește numărul celor depistați pozitiv cu noul coronavirus!

Până astăzi, 3 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 28.166 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.432 au fost externate, dintre care 19.545 de pacienți vindecați și 887 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 420 de noi cazuri de îmbolnăvire.

În intervalul 02.07.2020 (10:00) – 03.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 21 decese (12 bărbați și 9 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Maramureș, Mehedinți, București, Prahova, Sibiu și Tulcea.

Inchide