• Publicat:
  • Actualizat:
Coronavirus

GÂNDUL LIVE. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1: Dezinfectăm cu o substanță folosită în Wuhan, China. Inclusiv scările de bloc!”

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat, la GÂNDUL LIVE, că dezinfectarea în sector se face de către Romprest cu un virulicid folosit în Wuhan, China, fost epicentru al epidemiei de coronavirus.

„Concentrația e făcută de specialiști, dăm și în scările de bloc, și pe stradă”, a declarat edilul Sectorului 1 la Gândul Live.

VIDEO EXCLUSIV. Primăria Sectorului 1 dezinfectează străzile cu un virulicid folosit în Wuhan și Italia împotriva coronavirusului

Primăria Sectorului 1 a început să pulverizeze, de vineri, pe domeniul public, un virulicid cu eficienţă dovedită în combaterea coronavirusurilor, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Romprest, compania de salubritate care are contractul cu Primăria Sectorului 1, spală străzile din sector cu o substanță specială, denumită Virkon Rely+on, care și-a dovedit eficiența și în alte țări, în contextul pandemiei actuale.

„Primăria Sectorului 1 continuă să adopte măsuri pentru limitarea răspândirii coronavirusului în această zonă administrativă. Astfel, începând de astăzi, ora 12.00, Primăria Sectorului 1 va pulveriza pe domeniul public un virulicid cu eficienţă dovedită în combaterea coronavirusurilor”, a informat, vineri, Primăria Sectorului 1.

Multe țări din lume utilizează această substanță cu efecte dovedite în contextul infecției cu noul coronavirus SARS-COV2.

Inchide