VIDEO | Tragedia unei mame răpuse de COVID: „Și-a ținut bebelușul în brațe doar trei-patru secunde…” Soțul femeii e devastat: „Trebuie să mergem înainte”

VIDEO | Tragedia unei mame răpuse de COVID: „Și-a ținut bebelușul în brațe doar trei-patru secunde...” Soțul femeii e devastat: „Trebuie să mergem înainte”
Tragedia unei mame răpuse de COVID-19: „Și-a ținut bebelușul în brațe doar trei-patru secunde...” Soțul femeii e devastat: „Trebuie să mergem înainte” / Foto: Facebook
Publicat: 01/09/2021, 13:11
Actualizat: 01/09/2021, 13:12

Samantha Willis, în vârstă de 35 de ani, a murit de COVID-19, după ce a născut-o pe fiica ei, Evie Grace.

Săptămâna trecută, femeia nevaccinată, mamă a patru copii, a fost îngropată în cimitirul bisericii Derrys St Columb.

Soțul ei, Josh, spune că Samantha i-a sfătuit pe alții să se vaccineze, în ultimele ei clipe de viață.

Femeia plănuia să se imunizeze după naștere, dar a murit în mod tragic, pe patul de spital, scrie Daily Mail.

Dramă cumplită: Și-a ținut fiica în brațe doar câteva secunde

Soțul femeii nevaccinate, mamă a patru copii, care a murit de COVID, spune că aceasta și-a văzut fiica timp de „3-4 secunde”.

Samantha a murit după nașterea lui Evie Grace. Femeia s-a luptat 16 zile cu virusul mortal și a murit la Spitalul Altnagelvin.

„Și-a văzut fiica doar 3-4 secunde”, a declarat Josh. „A purtat-o în pântec timp de 8 luni și nu a apucat să o țină în brațe”.

Samantha a ajuns la spital în data de 17 august, unde a născut prin cezariană.

Josh nu vrea ca moartea soției sale să fie în zadar și a spus că va continua să-i sfătuiască pe alții să se vaccineze.

„E ultimul lucru pe care îl mai pot face pentru ea – dincolo de creșterea copiilor – asta și-ar fi dorit”, a declarat văduvul.

Cuplul a descoperit că Samantha este gravidă în perioada în care se cunoșteau puține lucruri despre vaccinarea anti-COVID și sarcină.

„La acea vreme am fost foarte fericiți, că vom avea încă un copil și nu ne-am gândit la vaccinare”, a spus acesta.

„Sfatul era acela de a nu face vaccinul”, a subliniat bărbatul îndurerat.

„Samantha ar fi mândră de noi”

Josh a mai spus că, în timp ce era în spital, soția sa i-a sfătuit pe ceilalți să se vaccineze și „Samantha ar fi mândră” că povestea ei este folosită în scopul conștientizării colective.

Bărbatul recunoaște că decesul soției a fost o lovitură uriașă pentru el și copiii săi, dar trebuie să meargă mai departe.

„Cu toții suntem devastați și este un eveniment care îți schimbă viața, tot ce putem face este să mergem înainte, pentru Samantha”, a încheiat Josh.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase