VIDEO | Dan Chișu, la podcast-ul lui Marius Tucă: ”Am avut un tată extraodinar de tolerant”

Publicat: 03/12/2022, 17:10

Invitat la podcastul „Viața mea e un roman”, moderat de Marius Tucă, Dan Chișu a vorbit despre copilăria sa petrecută ”în mai multe locuri”, dar fiecare dintre acestea lăsând o amprentă puternică în mintea lui Dan Chișu.

Întrebat de Marius Tucă cum erau părinții săi, Dan Chișu și-a amintit că că tatăl său era ”foarte permisiv”, în timp ce despre mama sa a spus că era mai dură.

”Am avut un tată extraodinar de tolerant, însă mama a fost puțin mai aspră. Am avut un tată care, atunci când decis să plec, deși era militar și i-am spus că era posibil să îi distrugă cariera, mi-a spus ’Du-te! Nu ai ce să faci aici!’. Asta se întâmpla în 1982. În 1982 i-am spus că am hotărât să mă căsătoresc cu fata unor prieteni care veneau la ski, eu eram monitor de ski nautic, monitor de ski în Poiană și am avut niște prieteni francezi… ”, își amintește Dan Chișu.

De asemenea, acesta a povestit și despre începuturile sale în lumea cinematografiei și ce a fost nevoit să facă pentru a se angaja la studiourile de la Buftea.

”A fost perioada în care am lucrat la Buftea, eu m-am angajat recuziter la Buftea, pentru că nu aveam altă soluție. Întâi am lucrat la fabrica de conserve din Buftea ca să obțin o viză de flotant, pentru că altfel nu mă angaja, după care m-am angajat recuziter. Am lucrat la primul film, la Trepte pe cer”, a mai spus Dan Chișu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase