Harta ANM cu prognoza meteo pentru 15 și 16 august. Cum va fi vremea în România de Sfânta Maria

Harta ANM cu prognoza meteo pentru 15 și 16 august. Cum va fi vremea în România de Sfânta Maria
Publicat: 14/08/2016, 15:48

ÎN ȚARĂ(luni):Vremea va continua să se încălzească ușor, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul, mai mult senin în regiunile sudice, va avea înnorări temporare în regiunile nordice și centrale, unde local, mai ales după-amiaza și noaptea, se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul teritoriului și 32 de grade în sud, iar cele minime se vor încadra între 10 și 21 de grade.


ÎN ȚARĂ(marți):În vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de deal și de munte, vor fi înnorări temporare și, local, averse și descărcări electrice. Punctiform cantitățile de apă pot fi însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 20 de grade în estul Transilvaniei și 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 21 de grade.
LA BUCUREȘTI(luni):Vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească ușor, devenind normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase