„O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică”, pe 13 și 14 decembrie

O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică, pe 13 și 14 decembrie
Publicat: 12/09/2012, 16:39
Actualizat: 01/02/2019, 10:49

Ștefan Bănică continuă tradiția concertelor de Crăciun, pe care a început-o în urmă cu 11 ani, cu două spectacole, grupate sub titulatura „O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănica”, pe 13 și 14 decembrie, la Sala Palatului din București, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Pentru al 11-lea an consecutiv, Ștefan Bănică invită publicul la un spectacol de referință în lumea showbiz-ului românesc, una dintre cele mai complexe producții de gen din România. A susținut 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, din 2002 până în prezent, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele sale tradiționale de Crăciun, stabilind adevărate recorduri pentru România ca număr de concerte susținute consecutiv și ca număr de spectatori.

Astfel, pe 13 și 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului din București, vor avea loc concertele reunite sub titulatura „O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică”.

„Va aștept, ca de obicei, să petrecem o seară de neuitat și să ne încărcăm bateriile pentru încă un an de zile. Spectacolul se numește «O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică», titlu inspirat de cel mai nou cântec al meu de Crăciun, «Noaptea de Crăciun», care va apărea ca bonus track pe albumul «Altceva», album ce va fi lansat pe piață în luna octombrie. În concertul de Crăciun vor fi momente inedite, mai ales datorită invitaților-surpriză ce vor fi pe scenă alături de mine. Va aștept cu toată dragostea în decembrie la Sala Palatului”, spune Ștefan Bănică.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, magazinul Unirii (parter), stația de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Poștei Române semnalizate bilete.ro și online pe www.vandbilete.ro , www.bilete.ro , www.myticket.ro , www.biletoo.ro , www.blt.ro , www.bilet.ro, www.eventim.ro.

La concertele din luna decembrie, admiratorii vor putea sculta, pe lângă hiturile bine-cunoscute, semnate Ștefan Bănică, și cântece de pe noul album al artistului, „Altceva”.

În acest an, afișul concertului de Crăciun aduce o noutate în plus, pentru a facilita accesul publicului la concertul de Crăciun, dar și pentru a putea precomanda, în premieră, noul album „Altceva”. Astfel, în partea stânga, jos a afișului există un QR Code, care, scanat cu un smartphone, îi va conduce pe cei interesați către 2 posibilități: „comandă bilet concert de Crăciun 2012” și „precomandă noul album Ștefan Bănică – «Altceva»”.

În strânsă legătură cu noul album, „Altceva”, ca un preambul al concertelor sale de Crăciun și din dorința de a fi aproape de publicul său, care nu poate ajunge întotdeauna la concertele de la Sala Palatului din luna decembrie, Ștefan Bănică va face un turneu în această toamnă, în lunile octombrie și noiembrie, ce va cuprinde nouă orașe: Constanța (27 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Piatra Neamț (28 octombrie, Sala Polivalentă), Iași (29 octombrie, Sala Sporturilor), Bacău (30 octombrie, Teatrul de Vară), Craiova (10 noiembrie, Sala Sporturilor), Cluj (11 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților), Pitești (12 noiembrie, Casa de Cultură), Brașov (13 noiembrie, Sala Sporturilor), Ploiești (17 noiembrie, Casa de Cultură).

Cu o carieră impresionantă, de peste 25 de ani, în muzică, teatru, film și televiziune, mii de concerte susținute în țară și în străinătate, 13 discuri de autor vândute în peste 500.000 de exemplare și premiate cu cinci discuri de aur și două de platină, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști români.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
Fructe pentru diabetici. Lista de fructe permise şi interzise în diabetul de tip 2
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se SCHIMBĂ destinația BANILOR. Devine obligatoriu în toată Europa
Florin Piersic, supus unor investigații complexe. Decizia luată de medici
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Mesajul lui Florin Piersic Jr. care i-a revoltat pe admiratorii tatălui său, maestrul Florin Piersic
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Prețuri tot mai mari pentru apartamentele noi. Orașele cele mai scumpe din România