„O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică”, pe 13 și 14 decembrie

O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică, pe 13 și 14 decembrie
Publicat: 12/09/2012, 16:39
Actualizat: 01/02/2019, 10:49

Ștefan Bănică continuă tradiția concertelor de Crăciun, pe care a început-o în urmă cu 11 ani, cu două spectacole, grupate sub titulatura „O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănica”, pe 13 și 14 decembrie, la Sala Palatului din București, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Pentru al 11-lea an consecutiv, Ștefan Bănică invită publicul la un spectacol de referință în lumea showbiz-ului românesc, una dintre cele mai complexe producții de gen din România. A susținut 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, din 2002 până în prezent, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele sale tradiționale de Crăciun, stabilind adevărate recorduri pentru România ca număr de concerte susținute consecutiv și ca număr de spectatori.

Astfel, pe 13 și 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului din București, vor avea loc concertele reunite sub titulatura „O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică”.

„Va aștept, ca de obicei, să petrecem o seară de neuitat și să ne încărcăm bateriile pentru încă un an de zile. Spectacolul se numește «O noapte de Crăciun cu Ștefan Bănică», titlu inspirat de cel mai nou cântec al meu de Crăciun, «Noaptea de Crăciun», care va apărea ca bonus track pe albumul «Altceva», album ce va fi lansat pe piață în luna octombrie. În concertul de Crăciun vor fi momente inedite, mai ales datorită invitaților-surpriză ce vor fi pe scenă alături de mine. Va aștept cu toată dragostea în decembrie la Sala Palatului”, spune Ștefan Bănică.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, magazinul Unirii (parter), stația de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Poștei Române semnalizate bilete.ro și online pe www.vandbilete.ro , www.bilete.ro , www.myticket.ro , www.biletoo.ro , www.blt.ro , www.bilet.ro, www.eventim.ro.

La concertele din luna decembrie, admiratorii vor putea sculta, pe lângă hiturile bine-cunoscute, semnate Ștefan Bănică, și cântece de pe noul album al artistului, „Altceva”.

În acest an, afișul concertului de Crăciun aduce o noutate în plus, pentru a facilita accesul publicului la concertul de Crăciun, dar și pentru a putea precomanda, în premieră, noul album „Altceva”. Astfel, în partea stânga, jos a afișului există un QR Code, care, scanat cu un smartphone, îi va conduce pe cei interesați către 2 posibilități: „comandă bilet concert de Crăciun 2012” și „precomandă noul album Ștefan Bănică – «Altceva»”.

În strânsă legătură cu noul album, „Altceva”, ca un preambul al concertelor sale de Crăciun și din dorința de a fi aproape de publicul său, care nu poate ajunge întotdeauna la concertele de la Sala Palatului din luna decembrie, Ștefan Bănică va face un turneu în această toamnă, în lunile octombrie și noiembrie, ce va cuprinde nouă orașe: Constanța (27 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Piatra Neamț (28 octombrie, Sala Polivalentă), Iași (29 octombrie, Sala Sporturilor), Bacău (30 octombrie, Teatrul de Vară), Craiova (10 noiembrie, Sala Sporturilor), Cluj (11 noiembrie, Casa de Cultură a Studenților), Pitești (12 noiembrie, Casa de Cultură), Brașov (13 noiembrie, Sala Sporturilor), Ploiești (17 noiembrie, Casa de Cultură).

Cu o carieră impresionantă, de peste 25 de ani, în muzică, teatru, film și televiziune, mii de concerte susținute în țară și în străinătate, 13 discuri de autor vândute în peste 500.000 de exemplare și premiate cu cinci discuri de aur și două de platină, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști români.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Mesajul emoționant pe care l-a ales Narcisa pentru coroana lui Mădălin. Tânăra i-a vizitat mormântul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator