Previziunile lui Neti Sandu pentru 2013. Care vor fi „vedetele” zodiacului

Previziunile lui Neti Sandu pentru 2013. Care vor fi vedetele zodiacului
Publicat: 17/12/2012, 15:28
Actualizat: 21/03/2019, 06:18

Berbecii vor fi norocoși din punct de vedere sentimental pe parcursul anului viitor, iar racii și capricornii s-ar putea căsătorii. Iată, mai jos, previziunile astrale ale anului 2013 dezvăluite de Neti Sandu în ProTV Magazin.

Berbec
O să fie un an norocos din punct de vedere sentimental, vă puteți căsători, vă așezați la casa voastră și să deveniți părinți, dacă asta vă doriți, bineînțeles! În prima parte a anului, o să lucrați în colaborare, să câștigați bani mai mulți și notorietate. Veți avea succes la școală, la activitățile de tip intelectual și puteți obține o bursă în străinătate la învățătură. Se conturează și o recuperare de bani, bunuri ca urmare a unui partaj sau a unei moșteniri.

Taur
Promite să fie un an bănos, în care colaborările vor umple contul în bancă și-o să puteți investi banii ca să-i sporiți. Flerul o să vă conducă spre afaceri profitabile, spre afaceri cu bătaie lungă și oriucm, o să luptați ca să vă consolidați statutul căpătat în decursul ultimilor doi ani, ba chiar să vă mai urcați o treaptă în clasament. Din primăvară, o să aprofundați niște studii sau poate vă luați licența ori absolviți niște cursuri care să vă dea dreptul practic al unei meserii. În plus, veți acorda mai multă atenție relațiilor interumane ca să interacționați cu rudele, prietenii, colegii într- un alt mod, net superior, decât ați făcut-o până acum.

Gemeni
Sunteți zodiac- vedetă, cel puțin în prima jumătate a anului și să scoateți la vedere toți toți așii din mânecă, toate atuurile care v-ar aduce bani, notorietate, să cuceriți noi traiectorii, la care nici n-ați visat, măcar! Veți deveni competitivi pe cât mai multe fronturi și practice, o să valorificați tot ce ați început în 2012 și o să obțineți beneficii din orice proiect individual sau la care să lucrați în colaborare. Bine-ar fi să aveți o viziune de perspectivă ca să sporiți veniturile în intervalul 2013-2014.

Rac
Voi sunteți zodia vedetă a celei de a doua jumătăți a lui 2013 și vă pregătiți de o ascensiune în carieră. Vizați un post mai bun, un salariu care să acopere ratele, facturile curente și un concediu de odihnă pentru toată familia. Succesul se va ține scai de voi și cu toată teama voastră de schimbări, o să fiți luați pe sus și n-o să vă mai opuneți, veți fi cocoperanți. Din iunie- iulie o să vă interesați de actiziționarea unei locuințe cât mai încăpătoare pentru familie și o să ajungeți probabil în fața altarului, să vă căsătoriți.

Leu
Un an al provocărilor! O să vă puteți extinde sfera de influență, vă veți asocia cu oameni de valoare care să vă recomande pentru o funcție, un post de conducere, să vă propulseze în vârful piramidei sociale și să dați curs celor mai îndrăznețe oferte, să atacați și un nou domeniu, la o adică! Succesul din 2014 se bazează pe acumulările din cursul acestui an și fiecare pas pe care-l faceți contează sau mai zis va conta în… 2014, când va fi anul vostru și mai norocos.

Fecioară
Un an splendid pentru ascensiune în carieră! Veți avea parte de aprecieri, recompense, vreo numire în funcție la recomandările superiorilor voștri și a factorilor de decizie. Bat clopotele de nuntă și o să fiți, în sfârșit, fericiți după câțiva ani la rând grei, apăsători. Va fi mare efervescență, mare, în familia voastră; poate se căsătoresc fratele, sora, fiul, fiica ori poate se naște un copilaș. Vă puteți bucura și de succes material, să câștigați bani, să vă luați casă, mașină ori altceva de mare valoare.

Citește predicțiile lui Neti Sandu pentru celelalte zodii în ProTV Magazin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A murit una dintre cele mai mari voci din România. Moartea sa a îngrozit toată...
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Oamenii de știință vor să construiască „Zidul Morții” pe Lună