Previziunile lui Neti Sandu pentru 2013. Care vor fi „vedetele” zodiacului

Previziunile lui Neti Sandu pentru 2013. Care vor fi vedetele zodiacului
Publicat: 17/12/2012, 15:28
Actualizat: 21/03/2019, 06:18

Berbecii vor fi norocoși din punct de vedere sentimental pe parcursul anului viitor, iar racii și capricornii s-ar putea căsătorii. Iată, mai jos, previziunile astrale ale anului 2013 dezvăluite de Neti Sandu în ProTV Magazin.

Berbec
O să fie un an norocos din punct de vedere sentimental, vă puteți căsători, vă așezați la casa voastră și să deveniți părinți, dacă asta vă doriți, bineînțeles! În prima parte a anului, o să lucrați în colaborare, să câștigați bani mai mulți și notorietate. Veți avea succes la școală, la activitățile de tip intelectual și puteți obține o bursă în străinătate la învățătură. Se conturează și o recuperare de bani, bunuri ca urmare a unui partaj sau a unei moșteniri.

Taur
Promite să fie un an bănos, în care colaborările vor umple contul în bancă și-o să puteți investi banii ca să-i sporiți. Flerul o să vă conducă spre afaceri profitabile, spre afaceri cu bătaie lungă și oriucm, o să luptați ca să vă consolidați statutul căpătat în decursul ultimilor doi ani, ba chiar să vă mai urcați o treaptă în clasament. Din primăvară, o să aprofundați niște studii sau poate vă luați licența ori absolviți niște cursuri care să vă dea dreptul practic al unei meserii. În plus, veți acorda mai multă atenție relațiilor interumane ca să interacționați cu rudele, prietenii, colegii într- un alt mod, net superior, decât ați făcut-o până acum.

Gemeni
Sunteți zodiac- vedetă, cel puțin în prima jumătate a anului și să scoateți la vedere toți toți așii din mânecă, toate atuurile care v-ar aduce bani, notorietate, să cuceriți noi traiectorii, la care nici n-ați visat, măcar! Veți deveni competitivi pe cât mai multe fronturi și practice, o să valorificați tot ce ați început în 2012 și o să obțineți beneficii din orice proiect individual sau la care să lucrați în colaborare. Bine-ar fi să aveți o viziune de perspectivă ca să sporiți veniturile în intervalul 2013-2014.

Rac
Voi sunteți zodia vedetă a celei de a doua jumătăți a lui 2013 și vă pregătiți de o ascensiune în carieră. Vizați un post mai bun, un salariu care să acopere ratele, facturile curente și un concediu de odihnă pentru toată familia. Succesul se va ține scai de voi și cu toată teama voastră de schimbări, o să fiți luați pe sus și n-o să vă mai opuneți, veți fi cocoperanți. Din iunie- iulie o să vă interesați de actiziționarea unei locuințe cât mai încăpătoare pentru familie și o să ajungeți probabil în fața altarului, să vă căsătoriți.

Leu
Un an al provocărilor! O să vă puteți extinde sfera de influență, vă veți asocia cu oameni de valoare care să vă recomande pentru o funcție, un post de conducere, să vă propulseze în vârful piramidei sociale și să dați curs celor mai îndrăznețe oferte, să atacați și un nou domeniu, la o adică! Succesul din 2014 se bazează pe acumulările din cursul acestui an și fiecare pas pe care-l faceți contează sau mai zis va conta în… 2014, când va fi anul vostru și mai norocos.

Fecioară
Un an splendid pentru ascensiune în carieră! Veți avea parte de aprecieri, recompense, vreo numire în funcție la recomandările superiorilor voștri și a factorilor de decizie. Bat clopotele de nuntă și o să fiți, în sfârșit, fericiți după câțiva ani la rând grei, apăsători. Va fi mare efervescență, mare, în familia voastră; poate se căsătoresc fratele, sora, fiul, fiica ori poate se naște un copilaș. Vă puteți bucura și de succes material, să câștigați bani, să vă luați casă, mașină ori altceva de mare valoare.

Citește predicțiile lui Neti Sandu pentru celelalte zodii în ProTV Magazin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mii de meteoriți care au ajuns în Antarctica ar putea fi pierduți pentru totdeauna