Divorț în familia ANDREEA MARIN – ȘTEFAN BĂNICĂ. Momentele delicate din viața cuplului Andreea Marin – Ștefan Bănică Jr.

Divorț în familia ANDREEA MARIN - ȘTEFAN BĂNICĂ. Momentele delicate din viața cuplului Andreea Marin - Ștefan Bănică Jr.
Publicat: 16/01/2013, 13:58
Actualizat: 27/09/2018, 21:56

Andreea Marin și Ștefan Bănică se despart. Anunțul oficial a fost făcut pe paginile de Facebook ale celor doi, care au solicitat discreție pentru a-și proteja familiile, și mai ales copiii. După un mariaj de 7 ani, cei doi – care au împreună o fetiță de cinci ani, Ana Violeta, – au decis să se despartă. Motivul? Planuri de viitor diferite, potrivit mesajului postat simultan de cei doi pe Facebook.

„Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din pacate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă”, au scris cei doi.

Deși au vrut să-și trăiască relația departe de ochii publicului, cuplul Andreea și Ștefan Bănică nu a fost ignorat. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006, peste ocean, și nu au făcut publice detalii cu privire la ceremonie. Amândoi mai fuseseră căsătoriți, Andreea Marin cu Cristian Gheorghiță, iar Ștefan Bănică cu Mihaela Rădulescu.

Ulterior, artistul a fost implicat într-o relație cu Camelia Constantinescu, în urma căreia i s-a născut un băiat, Radu Ștefan. Nu de mult, tabloidele au speculat că Bănică Jr ar mai avea un copil cu o fostă componentă a baletului emisiunii „Surprize, Surprize”, Adriana Nicolae, și ea actriță și antrenoare de firness. Actorul a dat publicația care a insinuat acest fapt în judecată și a avut câștig de cauză.

Cu toate acestea, atât Andreea, cât și Ștefan erau întrebați frecvent în interviuri de relația lor, iar presa tabloidă le vâna orice gest, declarație ori apariție publică. În martie 2012, Andreea Marin vorbea pentru prima dată despre divorț și despre consecințele unei astfel de decizii. „Nu m-ar dărâma”, spunea vedeta tv.

„Privesc mult mai detașată acest subiect în a doua mea viață ca familistă, am pornit la drum cu dragoste și cu toată dăruirea, dar un divorț nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai prețios, în rest, le rezolvă timpul pe toate”, declara atunci Andreea Marin Bănică.

Mărturisea și că într-o relație, la nervi, poți spune și lucruri care rănesc și că această ipostază nu i-a fost nici ei străină. Spre finalul anului, o altă declarație de-a Andreei Bănică avea să fie interpretată ca prevestind o eventuală separare.

„Sunt nefericită, aș putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini și pe care nu am reusit să-l duc la îndeplinire. Aștept ca următorul vis să se împlinească și nu mă simt bine până nu-l văd realizat. Îmi place starea asta de nefericire, pentru că asta mă face să mișc motorul din mine. Asta mă face să trăiesc și să am motivație să trăiesc. Am avut un vis care nu s-a împlinit. De pildă, am mai vrut un copil, dar nu s-a împlinit acest lucru”, a declarat Andreea Marin Bănică, potrivit libertatea.ro.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii