Divorț în familia ANDREEA MARIN – ȘTEFAN BĂNICĂ. Momentele delicate din viața cuplului Andreea Marin – Ștefan Bănică Jr.

Divorț în familia ANDREEA MARIN - ȘTEFAN BĂNICĂ. Momentele delicate din viața cuplului Andreea Marin - Ștefan Bănică Jr.
Publicat: 16/01/2013, 13:58
Actualizat: 27/09/2018, 21:56

Andreea Marin și Ștefan Bănică se despart. Anunțul oficial a fost făcut pe paginile de Facebook ale celor doi, care au solicitat discreție pentru a-și proteja familiile, și mai ales copiii. După un mariaj de 7 ani, cei doi – care au împreună o fetiță de cinci ani, Ana Violeta, – au decis să se despartă. Motivul? Planuri de viitor diferite, potrivit mesajului postat simultan de cei doi pe Facebook.

„Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din pacate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă”, au scris cei doi.

Deși au vrut să-și trăiască relația departe de ochii publicului, cuplul Andreea și Ștefan Bănică nu a fost ignorat. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006, peste ocean, și nu au făcut publice detalii cu privire la ceremonie. Amândoi mai fuseseră căsătoriți, Andreea Marin cu Cristian Gheorghiță, iar Ștefan Bănică cu Mihaela Rădulescu.

Ulterior, artistul a fost implicat într-o relație cu Camelia Constantinescu, în urma căreia i s-a născut un băiat, Radu Ștefan. Nu de mult, tabloidele au speculat că Bănică Jr ar mai avea un copil cu o fostă componentă a baletului emisiunii „Surprize, Surprize”, Adriana Nicolae, și ea actriță și antrenoare de firness. Actorul a dat publicația care a insinuat acest fapt în judecată și a avut câștig de cauză.

Cu toate acestea, atât Andreea, cât și Ștefan erau întrebați frecvent în interviuri de relația lor, iar presa tabloidă le vâna orice gest, declarație ori apariție publică. În martie 2012, Andreea Marin vorbea pentru prima dată despre divorț și despre consecințele unei astfel de decizii. „Nu m-ar dărâma”, spunea vedeta tv.

„Privesc mult mai detașată acest subiect în a doua mea viață ca familistă, am pornit la drum cu dragoste și cu toată dăruirea, dar un divorț nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai prețios, în rest, le rezolvă timpul pe toate”, declara atunci Andreea Marin Bănică.

Mărturisea și că într-o relație, la nervi, poți spune și lucruri care rănesc și că această ipostază nu i-a fost nici ei străină. Spre finalul anului, o altă declarație de-a Andreei Bănică avea să fie interpretată ca prevestind o eventuală separare.

„Sunt nefericită, aș putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini și pe care nu am reusit să-l duc la îndeplinire. Aștept ca următorul vis să se împlinească și nu mă simt bine până nu-l văd realizat. Îmi place starea asta de nefericire, pentru că asta mă face să mișc motorul din mine. Asta mă face să trăiesc și să am motivație să trăiesc. Am avut un vis care nu s-a împlinit. De pildă, am mai vrut un copil, dar nu s-a împlinit acest lucru”, a declarat Andreea Marin Bănică, potrivit libertatea.ro.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția