Divorț în familia ANDREEA MARIN – ȘTEFAN BĂNICĂ. Momentele delicate din viața cuplului Andreea Marin – Ștefan Bănică Jr.

Redactor:
Adrian Macarie
Divorț în familia ANDREEA MARIN – ȘTEFAN BĂNICĂ. Momentele delicate din viața cuplului Andreea Marin – Ștefan Bănică Jr.
DIVORȚ intre ANDREEA MARIN și ȘTEFAN BĂNICĂ. Anunțul oficial a fost făcut pe paginile de Facebook ale celor doi, care au solicitat discreție pentru a-și proteja familiile, și mai ales copiii.

Andreea Marin și Ștefan Bănică se despart. Anunțul oficial a fost făcut pe paginile de Facebook ale celor doi, care au solicitat discreție pentru a-și proteja familiile, și mai ales copiii. După un mariaj de 7 ani, cei doi – care au împreună o fetiță de cinci ani, Ana Violeta, – au decis să se despartă. Motivul? Planuri de viitor diferite, potrivit mesajului postat simultan de cei doi pe Facebook.

„Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din pacate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă”, au scris cei doi.

Deși au vrut să-și trăiască relația departe de ochii publicului, cuplul Andreea și Ștefan Bănică nu a fost ignorat. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006, peste ocean, și nu au făcut publice detalii cu privire la ceremonie. Amândoi mai fuseseră căsătoriți, Andreea Marin cu Cristian Gheorghiță, iar Ștefan Bănică cu Mihaela Rădulescu.

Ulterior, artistul a fost implicat într-o relație cu Camelia Constantinescu, în urma căreia i s-a născut un băiat, Radu Ștefan. Nu de mult, tabloidele au speculat că Bănică Jr ar mai avea un copil cu o fostă componentă a baletului emisiunii „Surprize, Surprize”, Adriana Nicolae, și ea actriță și antrenoare de firness. Actorul a dat publicația care a insinuat acest fapt în judecată și a avut câștig de cauză.

Cu toate acestea, atât Andreea, cât și Ștefan erau întrebați frecvent în interviuri de relația lor, iar presa tabloidă le vâna orice gest, declarație ori apariție publică. În martie 2012, Andreea Marin vorbea pentru prima dată despre divorț și despre consecințele unei astfel de decizii. „Nu m-ar dărâma”, spunea vedeta tv.

„Privesc mult mai detașată acest subiect în a doua mea viață ca familistă, am pornit la drum cu dragoste și cu toată dăruirea, dar un divorț nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai prețios, în rest, le rezolvă timpul pe toate”, declara atunci Andreea Marin Bănică.

Mărturisea și că într-o relație, la nervi, poți spune și lucruri care rănesc și că această ipostază nu i-a fost nici ei străină. Spre finalul anului, o altă declarație de-a Andreei Bănică avea să fie interpretată ca prevestind o eventuală separare.

„Sunt nefericită, aș putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini și pe care nu am reusit să-l duc la îndeplinire. Aștept ca următorul vis să se împlinească și nu mă simt bine până nu-l văd realizat. Îmi place starea asta de nefericire, pentru că asta mă face să mișc motorul din mine. Asta mă face să trăiesc și să am motivație să trăiesc. Am avut un vis care nu s-a împlinit. De pildă, am mai vrut un copil, dar nu s-a împlinit acest lucru”, a declarat Andreea Marin Bănică, potrivit libertatea.ro.

Andreea Marin și Ștefan Bănică se despart. Au făcut anunțul oficial

Andreea Marin și Ștefan Bănică, o poveste de iubire sfârșită după șapte ani. VIDEO
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
Live video Dinamo – UTA Arad Scor. Sigurul site care transmite live meciul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
EXCLUSIV. Bărbatul celebru de pe lista neagră a SPP-ului. Ce se întâmplă cu el la...
Rezultate parţiale BEC de la ALEGERI LOCALE 2020 | Primăria Sectorului 1 se joacă la...
Secția de votare cu prezență de 0% la urne
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
În timpul unei SCUFUNDĂRI, o tânără a făcut o descoperire ȘOCANTĂ pe fundul mării. „Cum...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Live video Hermannstadt – Botoșani Live SCORE. Gol spectaculos
Ultima oră: Nicușor Dan, procente în scădere. Mai are vreo șansă Firea?
Un bărbat a decis să mănânce numai cartofi timp de un an. Ce s-a întâmplat...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide