Fiul unui primar care a refuzat să achite o cursă, apoi a vrut să fugă cu taxiul și l-a târât pe taximetrist 100 de metri, a fost reținut

Fiul unui primar care a refuzat să achite o cursă, apoi a vrut să fugă cu taxiul și l-a târât pe taximetrist 100 de metri, a fost reținut
Publicat: 06/11/2013, 10:17
Actualizat: 06/02/2016, 10:24

Fiul primarului comunei mehedințene Braniștea, care ar fi refuzat să achite cursa unui taximetrist, încercând să fugă cu taximetrul și târându-l pe șoferul acestuia peste o sută de metri, apoi a refuzat recoltarea de probe pentru stabilirea alcoolemiei, a fost reținut, marți noapte.

În urma audierilor care s-au desfășurat marți noapte, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Silviu Robert Marin, fiul primarului comunei mehedințene Braniștea, Ion Marin, principala acuzație fiind că a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Drobeta Turnu Severin vor stabili, miercuri, dacă tânărul va fi dus în instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost audiat în prezența avocatului acestuia, care a declarat că tânărul putea să refuze recoltarea probelor biologice întrucât nu a fost găsit de polițiști la volan.

„Poate să refuze recoltarea probelor biologice fiindcă el a fost luat în calitate de pieton, pe stradă, nicidecum nu a fost găsit la volan. Nu poate să spună cineva că l-a găsit în trafic sau la volan conducând un autovehicul”, a declarat avocatul Nicolae Vlădășel.

Silviu Robert Marin, fiul primarului comunei mehedințene Braniștea, Ion Marin (PNL), a solicitat, marți seară, un taximetru care să îl ducă la intersecția străzilor Anghel Saligni și Nicu Cernăianu din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, Roxana Vișan, la destinație, bărbatul a refuzat să achite contravaloarea cursei și a încercat să fugă din mașină, moment în care taximetristul a ieșit din autoturism, vrând să îl prindă, dar bărbatul s-a urcat la volanul taximetrului și a încercat să fugă cu mașina.

Pentru că Marin a demarat în trombă, iar taximetristul a încercat să-l oprească, acesta din urmă a fost târât pe asfalt peste o sută de metri, fiind rănit.

Taximetristul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Mehedinți, care l-a transportat la spital.

Fiul primarului din Braniștea se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit martorilor, dar a refuzat testarea cu aparatul etilotest la fața locului, astfel că a fost transportat la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) pentru recoltarea probelor biologice. Și aici a refuzat recoltarea, fugind pe geamul încăperii în care se afla, într-un moment în care rămăsese singur.

Polițiștii au reușit să îl prindă în timp ce bărbatul se pregătea să se urce într-un autobuz, în apropierea SJA Mehedinți, acesta fiind dus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ultimele ore din viața unui condamnat la moarte. David susține de peste un deceniu că...
Transformare dramatică. Ireal cum a ajuns să arate Prințesa Kate Middleton, după 3 luni de...
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
Ea este femeia găsită moartă într-o valiză, în Oradea! Întregul film al crimei, făcut public...
Cazul ciudat al băiatului de 6 ani dispărut în ziua în care mama lui a...
Larisa lui Pescobar: Cum e pe Insta? Așa e în realitate! Între wow și bau
Sfâșietor! Cântăreața celebră, diagnosticată cu Lupus și leucemie: „Norocoasă că sunt în viață”
Curg acuzațiile de fraudă electorală. La Costinești s-au numărat voturile de 6 ori și de...
E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România
Mesajele înduioșătoare dintre Anca Molnar și soțul ei, înainte ca make-up artista să fie învinsă...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Ești obligat să acorzi prioritate dacă faci stânga și ai verde la semafor?
În ultimul an, aproape 11.000 de români au intrat în clubul bogaţilor. Numărul românilor bogaţi...
A fost găsită BRUMĂ pe MARTE! Cercetătorii credeau că e IMPOSIBIL!
Obligaţie în România. Ordin de la Guvern. Românii fac neapărat asta pe 13 iunie, ora...
Cum arată casa în care locuiește Nicușor Dan. Plătește 550 de euro chirie pe lună
Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele...
Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor....
Anca Molnar, o celebră make-up artistă, a murit la 35 de ani. Care a fost...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Elevi, a crezut Nicolae Ceauşescu în Dumnezeu, ia spuneţi‑mi?
Philo Farnsworth, pionierul televiziunii
×