Fiul unui primar care a refuzat să achite o cursă, apoi a vrut să fugă cu taxiul și l-a târât pe taximetrist 100 de metri, a fost reținut

Fiul unui primar care a refuzat să achite o cursă, apoi a vrut să fugă cu taxiul și l-a târât pe taximetrist 100 de metri, a fost reținut
Publicat: 06/11/2013, 10:17
Actualizat: 06/02/2016, 10:24

Fiul primarului comunei mehedințene Braniștea, care ar fi refuzat să achite cursa unui taximetrist, încercând să fugă cu taximetrul și târându-l pe șoferul acestuia peste o sută de metri, apoi a refuzat recoltarea de probe pentru stabilirea alcoolemiei, a fost reținut, marți noapte.

În urma audierilor care s-au desfășurat marți noapte, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Silviu Robert Marin, fiul primarului comunei mehedințene Braniștea, Ion Marin, principala acuzație fiind că a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Drobeta Turnu Severin vor stabili, miercuri, dacă tânărul va fi dus în instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost audiat în prezența avocatului acestuia, care a declarat că tânărul putea să refuze recoltarea probelor biologice întrucât nu a fost găsit de polițiști la volan.

„Poate să refuze recoltarea probelor biologice fiindcă el a fost luat în calitate de pieton, pe stradă, nicidecum nu a fost găsit la volan. Nu poate să spună cineva că l-a găsit în trafic sau la volan conducând un autovehicul”, a declarat avocatul Nicolae Vlădășel.

Silviu Robert Marin, fiul primarului comunei mehedințene Braniștea, Ion Marin (PNL), a solicitat, marți seară, un taximetru care să îl ducă la intersecția străzilor Anghel Saligni și Nicu Cernăianu din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, Roxana Vișan, la destinație, bărbatul a refuzat să achite contravaloarea cursei și a încercat să fugă din mașină, moment în care taximetristul a ieșit din autoturism, vrând să îl prindă, dar bărbatul s-a urcat la volanul taximetrului și a încercat să fugă cu mașina.

Pentru că Marin a demarat în trombă, iar taximetristul a încercat să-l oprească, acesta din urmă a fost târât pe asfalt peste o sută de metri, fiind rănit.

Taximetristul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Mehedinți, care l-a transportat la spital.

Fiul primarului din Braniștea se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit martorilor, dar a refuzat testarea cu aparatul etilotest la fața locului, astfel că a fost transportat la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) pentru recoltarea probelor biologice. Și aici a refuzat recoltarea, fugind pe geamul încăperii în care se afla, într-un moment în care rămăsese singur.

Polițiștii au reușit să îl prindă în timp ce bărbatul se pregătea să se urce într-un autobuz, în apropierea SJA Mehedinți, acesta fiind dus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni, în plină stradă! Unde s-a...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
Rămâi pe loc fără PERMIS. Legea nouă care intră în vigoare în România
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
Valurile de căldură au cauzat 150.000 de morți pe an în lume, între 1990 și...
×