VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Cine sunt concurenții care au convins publicul și juriul că merită să meargă în etapa următoare a show-ului

Publicat: 09/12/2013, 16:50
Actualizat: 18/05/2015, 21:24

VOCEA ROMÂNIEI; SEZONUL 3, se apropie de final. În această seară, fiecare antrenor: Loredana, Marius Moga, Smiley și Horia Brenciu și-a aruncat în ringul vocilor 4 concurenți. Aceștia au trebui să demonstreze cu calitățile lor vocale că merită să meargă mai departe în show-ul difuzat de ProTv.

La finalul celei de-a doua ediție live a emisiunii VOCEA ROMÂNIEII, din cei 16 elevi care au urcat pe scenă doar 8 vor merge mai departe. Aceștia sunt Sânziana Nicolae și Felix Burdușa – echipa Marius Moga, Adrian Nour și Stela Aniță – echipa Smiley, Marius Marin și Muneer – echipa Loredana și Mihai Chițu și Georgia Dascălu – echipa Horia Brenciu.

Săptămâna viitoare alți 16 concurenți vor lupta pentru un loc în marea finală a show-ului, care va fi difuzat în a doua zi de Crăciun, pe data de 26 decembrie. gândul a transmis LIVE TEXT. Mai jos puteți vedea cele mai importante momente.

UPDATE. 0.24 Echipa Marius Moga a fost și ea invitată în scenă.

Publicul a decis să o salveze pe Sânziana Nicolae. „Nu cred că merge nimeni acasă. Și eu merg acasă de Crăciun. Ați cântat frumos. Mi-a plăcut felul în care ați evoluat. Primul concurent care pleacă de aici cu mult mai multe lucruri învățate decât a venit este Elena Șalaru”, a spus Moga.

Cel de-al doilea concurent din echipa juratului care va pleca părăsi emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este Angelo Simonică.

Astfel, Marius Moga va merge mai departe alături de Sânziana Nicolae și Felix Burdușa.

UPDATE 0.19 Echipa lui Smiley a fost și ea invitată în scenă.

Publicul a decis ca Adrian Nour să fie elevul salvat din echipa lui Smiley.

„Primul de care mă despart în această seară este George Secioreanu”, a spus antrenorul, după ce le-a mulțumit tuturor concurenților pentru prestația lor din această seară. „Sunteți foarte frumoase, foarte talentate, fiecare cu vocea ei, dar voi merge mai departe la VOCEA ROMÂNIEI cu Stela Anița”

NIcoleta Țicală a părăsit show-ul de la ProTv.

UPDATE 0.13 Echipa Loredanei este a doua invitată în scenă.

Primul concurent din echipa juratei care se salvează potrivit voturilor telespectatorilor este Marius Marin.

„Vreau să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut în această seară. Cred că oricare dintre voi poate să meargă mai departe, numai că în seara asta va trebui să renunț. prima renunțare va fi Kinga Farcaș”, a spus Loredana.

Cel de-al doilea concurent pe care antrenorarea l-a trimis acasă este Andrei Kermeleu.

Astfel, în show va merge mai departe Marius Marin și Muneer.

UPDATE 0.05 Echipa lui Brenciu este prima invitată în scenă.

Primul concurent salvat de public este Mihai Chițu. Acesta va merge mai departe în show. „Horia acum e acum. Șervețelele sunt la tine, pentru că trebuie să ne spui primul concurent care pleaca acasă”, i-a spus Pavel Bartoș antrenorului.

„E foarte greu să iau această decizie. Pentru ei nu este o despărțire ci un drum spre pregătire. Primul pe care îl voi vedea mâine la repetițiile pentru orchestra mea este Florin Ilinca”, a spus Brenciu. Juratul l-a mai trimis acasă și pe Arpi Torok.

Astfel, din echipa lui Horia Brenciu vor merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI Mihai Chițu și Georgia Dascălu

UPDATE0.00 Stop vot.

UPDATE 23. 55 Julie Mayaya, câștigătoarea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, a revenit pe scena show-ului de la ProTv și a cântat cel mai recent single al său: „You brake my heart”.

UPDATE 23. 34 „Star vot” a spus Pavel Bartoș după prestația Sânzianei Nicolae. Timp de o jumătate de oră telespectatorii și spectatorii îi pot vota pe cei 16 concurenți care au cântat live în această pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

Stella Anita, Nicoleta Ticală, Adrian Nour și George Secioreanu – echipa Smiley, Georgia Dascalu, Florin „Du Hast” Ilinca, Mihai Chițu și „românul” Arpi Torok – echipa Horia Brenciu, Muneer, Marius Marin, Andrei Chermeleu și Kinga Farkas – echipa Loredanei și Angelo Simonica, Felix Burdusa, Elena Salaru și Sânziana Nicolae – echipa Marius Moga sunt concurenții care au dat tot ce au putut pentru a demonstra că merită să meargă mai departe în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

UPDATE 23. 27 Sânziana Nicolae, tipa răvrătită, după cum a numit-o Smiley, a cântat „Give me one reason” în etapa live a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, de la ProTv. „Vreau ca momentul meu să fie unul exploziv”, a spus Sânziana în testimonialul dinaintea prestației sale.

Marius Moga, antrenorul ei, a promis că felul în care va interpreta melodia va fi pe placul tuturor.

„Da, păcat, că nu am fost eu la tobe. E vocea pe care o aplaud cel mai aprins de la Marius din echipă și sper să aibă parte de voturile telespectatorilor așa cum merită”, a spus Horia Brenciu

„Mi-a plăcut foarte tare. Ești sălbatică, imprevizibilă. Ai o voce foarte bună”, a fost reacția lui Smiley la finalul prestației Sânzianei.

Și Loredana a apreciat felul în care a cântat, aceasta a spus despre concurentă că a cântat foarte relaxată și că i-a dat senzația că este la un concert de-al ei, nu la o competiție.

UPDATE 23. 20 Adi Nour spune că după ce a apărut la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, este oprit pe stradă și lumea îi mulțumește pentru felul în care cântă. „Îl ajută și faptul că are talent actorices”, a spus Smiley despre elevul său.

Încă de la primele note publicul a început să îl aplaude și să îl aclame.

„Voi surprinde prin ceea ce voi spune acum: Votați Adrian Nour”, a spus Horia Brenciu

„Foarte emoționant, foarte profund, Ai fost un personaj. Faptul că ai cântat cu foarte puține gesturi asta nu însemană că nu ai transmis”, a spus Loredana despre felul în care a cântat concurentul.

„Și acum mă trec toți fiorii. A fost ceva senzațional. Îți mulțumesc că am avut parte de așa ceva la VOCEA ROMÂNIEI„, a spus Smiley despre prestația elevului său..

UPDATE 23. 03 Muneer este următorul concurent care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Loredana ne-a promis că elevul ei va face un show total, mai ales că acesta va cânta în trei limbi diferite: arabă, indiană și engleză. „Vreau să dedic mamei mele începutul piese, care deși nu este lângă mine vreau să știe că o iubesc foarte mult”, a spus Muneer în testimonialul dinaintea prestației sale live.

Concurentul a cântat „Desert rose”.

„Ești artistul universal. Știi să cânți în mai multe limbi: engleză, arabă, indiană. Bravo. Ai magnet”,a spus Loredana despre prestația elevului ei.

UPDATE 22. 55 „Mihai Chițu are o voce mult mai bună decât a mea”, a spus Horia Brenciu despre elevul său. „One more try” este piesa cu care concurentul s-a prezentat în etapa live a emisunii de la ProTv.

„Dacă ar fi să mă iau după alți jurați replica mea ar trebui să sune: chițăi foarte bine. Vocea ta sună foarte bine când pui patos”, a spus Marius Moga

Din echipa lui Brenciu merg pe vocea ta. Îmi place felul în care cânți, felul în care te prezinți. Bravo”, a spus Smiley despre prestația lui Mihai Chițu.

„Brenciu are o slăbiciune pentru tine față de ceilalți concurenți din echipa lui”, a spus Loredana despre felul în care a cântat concurentul.

UPDATE 22. 45„Cred că muzica m-a ales pe mine”, a spus Felix Burdușa, concurent din echipa lui Mariu Moga în testimonialul difuzat înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. „I”ll make love to you” este piesa pe care Felix a cântat-o în etapa live a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„Eu te apreciez foarte mult că ai vrut să faci piesa asta a ta. Ideea este că te-am recunoscut când ai trecut în falset”, a spus Horia Brenciu despre prestația concurentului.

Smiley a spus că nu este o piesă ușoară. „Mă bucur că ți-au iești floricele. Ai avut câteva scăpări, dar le trecem cu vederea, Bravo”, a menționat antrenorul.

Marius Moga nu a ratat ocazia de a se lua de Brenciu, căruia i-a spus că piesa pe care a cântat-o Felix este una foarte greu de interpretat. „Te felicit Felix că ai cântat foarte bine piesa asta, deși acum două zile te plângeai că ai gâtul în pioneze”, a spus Marius Moga despre elevul său.

UPDATE 22. 33 Nicoleta Țicală din echipa lui Smiley a cântat „Run to you” a lui Whitney Houston. Aceasta a declarat înainte de a urca pe scenă că are foarte multe emoții. Antrenorul ei Smiley a încercat să o calmeze.

„Nicoleta e prefera mea de la Smiley din trupă. Ea este o femeie, o mamă și o cântăreață. Felicitări și baftă”,a spus Brenciu.

„Ai avut emoție și ne-ai transmis asta”, a spus Loredana.

„Ai cântat foarte frumos”, a spus Marius Moga.

„Foarte emoționantă a ta. E cea mai bună interpretare a ta. Sper ca omaneii să te voteze”, a spus Smiley elevei sale la finalul prestației ei.

UPDATE 22. 25 Marius Marin a cântat piesa September. Antrenoarea sa Loredana a promis înainte de prestația lui un show excepțional. „Nu va mai fi doar Gerard Butler”, a spus Loredana.

Acesta a reușit să ridice publicul înm picioare cu prestația lui.

„Se vede foarte clar când Loredana ține la un interpret. Te-a învățat cum să te miști, unde să te uiți. Văd că pe unii îi iubește”, a spus Horia Brenciu la finalul prestației concurentei. Loredana l-a contrazis și i-a spus că își iubește toți elevii. „Eu nu îi iubesc numai pe ai mei, ci și pe ai tăi”, a spus Loredana, făcând referire la faptul că Kinga Farcaș a fost inițial în echipa lui Brenciu.

„Sunt foarte bucuros că ai cântat piesa asta. Pledez pentru revenirea funkului. Mi-a plăcut interpretarea ta. Bravo”, a spus Smiley.

„Ai făcut un show total în seara asta. Știi să seduci. Publicul de acasă va simți efectul tău. Va suna și te va vota pentru că meriți. Eu îl cunosc pe Gerarg Butler și mi-ar plăcea să vă cunoașteți”,a mai spus jurata. Loredana a spus că îl știe pe actirul de la Hollywood înainte ca acesta să o fi cunoscut pe Mădălina Genea. „Și el cântă foarte bine”, a mai spus antrenoarea.

UPDATE 22. 17 „Pentru mine VOCEA ROMÂNIEI e un nou stil de viață. Pentru VOCEA ROMÂNIEI am renunțat la actorie”, a spus Georgia Dascălu, din echipa lui Horia Brenciu, despre cum i-a schimbat viața show-ul de la ProTV. Ain’t another man a Cristinei Aguilera este melodia cu care concurenta a încercat să ocupe un loc în finala de la VOCEA ROMÂNIEI.

Mă bucur că ai cântat frumos piesa asta. E o piesă cu care eu mi-aș începe fiecare dimineață. Mă bucur că m-am întors la tine la audițiile pe nevăzute pentru că altfel nu ajungeai la nenea Brenciu în echipă”, a spus Marius Moga la finalul prestației concurentei.

„Foarte articulat. prezență foarte bună. Ai reușit să atingi notele cu grație și cu forță. Foarte frumos. Felicitări. Ține-o tot așa”, a spus Loredana.

„Cam așa sună o voce apropiată de cea a Cristinei Aguilera. Moga îți mulțumesc pentru șansa pe care mi-ai dat-o”, a spus Horia Brenciu.

UPDATE 22.00 Elena Șalaru din echipa lui Marius Moga a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI și a cântat melodia Waterless a celor de la TLC.

Prestația „celei mai înainte concurete”, așa cum a fost numită de antrenorii show-ului, a fost pe placul publicului prezent și nu numai.

„Mă bucur că Elena și-a depășit blocajul intern și asta îți mai lipsea dă îți tragi o dungă ca fetele de la TLC. Bravo”, i-a spus antrenorul Elenei Șalaru, care a avut mari emoții, simțite și în interpretare.

UPDATE 21. 53 Stela Anița este următoarea concurentă care a da tot ce e mai bun pentru a câștiga un loc în finala emisiunii VOCEA ROMÂNIEI. „Am început să sper din nouă că pot să îmi fac o carieră „, a spus eleva lui Smiley înainte de a urca pe scenă.

I’m outta love” a cântat Stela în cea de-a doua ediție live a emisiunii de la ProTv.

„Ai dus piesa foarte bine. În mintea mea o ascultam pe Anastasia, care are alt stil. Mi-a plăcut per total”, a spus Marius Moga.

„Stela mi-ai adus aminte de Gloria Estefan. Ăsta e un lucru foarte bun”, a completat și Loredana.

„Ai dat culoare acestui cântec. Ai avut putere, ai avut prezență scenă, ai avut tot pachetul. Mă bucur că ești la mine în echipă și sper ca lumea să te voteze”, a punctat Smiley.

UPDATE 21. 43 „Experiența care va veni în live pentru că se simte în aer pentru că atunci este show-ul adevărat”, a spus Andrei Chermeleu înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI și de a cânta melodia Father Figure a lui George Michael, piesă specială pentru el.

Horia Brenciu a spus că i-a plăcut felul în care a prestat. „Sper să poți obține tot la fel de multe voturi ca Ștefn Stan care a cântat piesa asta acum 2 ani”

„Trebuie să îi ia și cineva locul lui Hrușcă la un moment dat”, a fost reacția promptă a lui Smiley, care a s-a declarat impresionat de felul în care a cântat.

„A transmis emoție”, a precizat Loredana despre prestația elevului său.

UPDATE 21. 32 Florin Ilinca, din echipa lui Horia Brenciu, a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI și a cântat melodia „Summer wind”.

„Ai cântat ca și cum trebuie să vină Crăciunul și ne-am pus toți în jurul bradului și așteptăm să vină Moș Brenciu”, a spus Marius Moga despre prestația concurentului, care a precizat că nu prea a fost mulțumit de prestația concurentului punctând că piesa nu s-a pretat timbrului său vocal.

Acesta a fost, însă, contrazis de antrenorul Smiley. „E foarte bine aleasă piesa, iar timbru tău merge foarte bine cu acets tip de piesă. Trebuie să recunosc că mie mi-a plăcut”, a spus și Smiley.

Horia Brenciu și-a lăudat elevul. „Sunt foarte mândrul de tine. Vreau să vă spun că Florin merită toate aplauzele și voturile voastre”, a ținut să menționeze Brenciu.

UPDATE 21.25 „De când am ajuns la VOCEA ROMÂNIEI viața mea s-a schimbat”, a spus Angelo Simonică despre ce reprezintă pentru el participarea sa la acest show. Acesta a cântat „Rockstar”.

Exact ca un star rock s-a comportat pe scenă.

„Ești un tip extraordinar de simpatic. Dar vocea ta are o joacă așa frumoasă la care Marius trebuie să mai lucreze. Tu ți-ai dat toată silința ta”, i-a spus Horia.

„Foarte tare atitudine, carismă personalitate. Ești din ce în ce mai bun”, a completat Loredana

„Angelo mă bucur că reprezinți zona asta de rock. Vocea ta transmite melodia asta așa cum trebuie”, i-a spus aMarius Moga, care nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Horia Brenciu pentru că i-a criticat elevul.

UPDATE 21.09 Echipa lui Smiley este cea care continuă show-ul. George Secioranu, concurentul care în audiții a cântat Copacul, a încercat să demonstreze că merită să meargă mai departe în show cântând piesa lui Justin Bieber „As long as you love me”.

„Mi-a plăcut evoluția ta. E o piesă diferită față de Copacul. Acum e o salcie plângăcioasa. Baftă în continuare”, a spus Horia Brenciu.

Loredana s-a declarat surprinsă de alegerea făcută. „Mi-ai demonstrat că poți să cânți și R&B”, a spus Loredana.

„Ce ți-am spus eu. Ți-am zis. Mă bucur că ai ieșit din cochilia ta și că ai reușit să dai ce e mai bun”, a fost reacția lui Smiley după ce elevul său a cântat.

UPDATE 21. 00 Kinga Farcaș este a doua concurentă care urcă pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. E un copil care e în stare să stea de dimineața până seara să demonstreze de ce este în stare”, a spus Loredana despre eleva sa înainte ca aceasta să cânte.

Born This way – Lady Gaga – este melodia pe care concurenta o cântă în etapa live a emisiunii de la ProTv.

Kinga Farcaș a reușit să ridice publicul în picioare cu vocea sa.

„Te-am văzut un pic mai altfel decât de obicei. Mi s-a părut că ai avut mai multă vâînă decât ai avut în alte ocazii”, a spus Marius Moga. Acesta a fost aprobat și de Smiley. „Ăsta e avantajul live-ului. Ne dăm seama de calitățile unui artist. Da, mult mai bine decât ce am văzut până acum”, Smiley

Prestația concurentei a fost apreciată și de Horia Brenciu, primul ei antrenor.

„Evoluție extraordinară într-un timp foarte scurt. Bravo”, i-a spus și Loredana.

UPDATE 20.45 Echipa lui Brenciu este cea care sparge gheața. „Baila Morena” este melodia cu care Arpi Torok încercă să-l convingă pe Horia și pe telespectatori că merită să meargă mai departe în concursul VOCEA ROMÂNIEI.

„Îmi place interpretarea ta. Îmi place piesa pe care ai ales-o. Ești un tip de spectacol”, a spus Smiley la finalul prestației concurentului.

Horia Brenciu i-a spus elevului său că a fost foarte bun. „Te-ai descurcat. Vezi că se poate între 4 fete. Vreau să vă spun că Arpi este considerat de către toți cncurenții cel mai simpatic și săritor concurent”.

UPDATE 20.40 Nicoleta Luciu, co-prezentatoarea show-ului, și-a făcut apariția într-o rochie care i-a scos în evidență silueta și mai ales bustul.

UPDATE 20.30 Smiley a deschis ediția a doua live a show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Acesta și-a lansat cel mai nou single al său.

Săptămâna trecută, jumătate dintre concurenți au trăit pe propria piele emoțiile primului show live la VOCEA ROMÂNIEI. Spiritele s-au încins, tensiunea a răzbătut dincole de micile ecrane, iar momentele artistice au depășit orice așteptări. Câte doi concurenți din cei patru cu care au ieșit la înaintare antrenorii au trecut în etapa următoare.

Ținuta purtată de Loredana. Imagine de pe pagina de Facebook a artistei

Claudia Iuga și Iolanda Moldoveanu din echipa Smiley, Denisa Mosincat și Ana-Maria Mirica din echipa „brenciană”, Alina Dorobanțu și Florin Mândru, „îngerașii” Loredanei, Andi Grasu și Jovana Milovanovic, elevii „Micului Mozart” sunt concurenții care au în continuare șansa să își îndeplinească visul prin muzică la VOCEA ROMÂNIEI. Acum, însă, a venit rândul celorlalți aspiranți la titlu de VOCEA ROMÂNIEI să își arate „mușchii vocali”, vorba Loredanei.

Săptămâna aceasta, Smiley stă cu sufletul la gură pentru că pe scenă urcă Stella Anita, Nicoleta Ticală, Adrian Nour și George Secioreanu.

Georgia Dascalu, Florin „Du Hast” Ilinca, Mihai Chițu și „românul” Arpi Torok îl vor face pe Brenciu să se dezlănțuie din nou și să-și pregătească pachetul de șervețele.

Lori face „lumină” în ceea ce privește șansa pe care o au la marele titlu Muneer, Marius Marin, Andrei Chermeleu și Kinga Farkas.

„Mister Hit” i-a pregătit intens ca să apară în fața întregii țări pe Angelo Simonica, Felix Burdusa, Elena Salaru și Sânziana Nicolae.

Lupta pentru titlul de VOCEA ROMÂNIEI este din ce în ce mai strânsă. O nouă ediție a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, este difuzată în această seară, începând cu ora 20.30, la ProTv.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susținută de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Trupul neînsuflețit al lui Naomy va fi adus în România! Când și unde va fi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro