VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Cine sunt FINALIȘTII care se vor lupta de Crăciun pentru premiul cel mare

Publicat: 23/12/2013, 17:04
Actualizat: 29/07/2014, 19:30

Show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, a ajuns aproape de final. În această seară pe scena de la VOCEA RPOMÂNIEI s-au decis cei patru finaliști de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Astfel, în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, de la ora 20.30, pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI vor urca Marius Marin – echipa Loredanei, Mihai Chițu – echipa Horia Brenciu, Sânziana Niculae – echipa Marius Moga și Adrian Nour – echipa Smiley vor lupta miercuri pentru titlul de VOCEA ROMÂNIE și pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

gândul a transmite live text de la SEMIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Mai jos regăsiți cele mai importante momente ale ediției.

UPDATE 00. 45 Muneer și Marius au fost și ei invitați în scecă de Pavel Bartoș. Și Loredana a acordat fiecărui concurent 50% din procentajul ei.

„Procentajul este 64% cu 36%. Cel care merge în FINALĂ, din echipa Loredanei, este Marius Marin”, a spus prezentatorul de la VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 00. 40 Horia Brenciu i-a surprisn pe ceilalți jurați ai show-ului de la ProTv în momentul în care, de după scaun, a scos trei cadouri pentru colegii săi, câte unul pentru fiecare.

Marius Moga a fost primul care și-a primit cadoul. „Fiul lui Brenciu”, așa cum a fost numit în repetate rânduri în timpul emisiunii, a fost surprins să vadă că a primit un radio vechi. „Dacă se aude vocea ta la radio îți promit că îți fac un album”, i-a spus Marius Moga lui Brenciu în momentul în care și-a desfăcut cadoul.

Smiley a primit un cadou neobișnuit: o păpușă. „E blondă și e mută, așa cum îi place lui Smiley. Nu te va părăsi niciodată”,a spus Brenciu referitor la cadoul făcut „celui mai vesel” jurat.

Loredana a avut și ea parte de un cadou special. „Lori, ție ți-am luat șase CD-uri cu romanțe”, a spus Horia Brenciu, care a ajutat-o pe jurată să își desfacă cadoul.

UPDATE 00.34 Ana Maria Mirică și Mihai Chițu, din echipa lui Horia Brenciu au fost și ei invitați pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI pentru a afla cine merge mai departe în show-ul de la ProTV.

„Ana Maria Mirică, al tău te iubesc, el ți-a dat doar 50% din procente, iar Mihai Chițu are celelalte 50 de procente. felicitări. Acesta a fost votul lui Horia Brenciu”, a spus Bartoș. Astfel, votul publicului este cel care va decide cine va merge în FINALA de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. „Am să zic procentele. Ele sunt importante. 67% un procent, 33% cel de-al doilea procent. Cel sau cea care are procentajul cel mai mare în opinia celor de acasă este Mihai Chițu”, a spus pavel Bartoș.

UPDATE 00. 28 Echipa lui Marius Moga este invitată și ea pe scenă pentru a se citi punctul acordat de jurat elevelor sale.

Acesta a dat câte 50% ambelor concurente. pavel Bartoș a citit și punctajul oferit de public. Astfel, cu un procentaj de 63%, Sânziana Niculae merge în FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

UPDATE 00. 25 Echipa lui Smiley a fost invitată în scenă. Smiley i-a acordat Claudiei și lui Adrian 50% și 50%. Pentru că sunt la egalitate, votul publicului este decisiv.

„Procentele sunt următoarele: 33% și 67%”, a spus Pavel Bartoș fără să precizeze și numele elevului lui Smiley. Câștigătorul care merge în FINALĂ în echipa Smiley este Adrian Nour”, a completat prezentatorul de la VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 00. 17 STOP VOT. În scurt timp vom afla cine merge în finala show-ului Vocea României, care va avea loc în a doua zi de Crăciun.

UPDATE 00.13 Liviu Teodorescu, concurent la show-ul VOCEA ROMÂNIEI, în primul sezon, a revenit pe scena unde s-a lansat și a cântat „Ești piesă”, melodie compusă de Marius Moga.

UPDATE 23. 43 Pavel Bartoș a spus „Start vot”. Nicoleta Luciu a împărțit celor 4 jurați de la VOCEA ROMÂNIEI plicurile în care Loredana, Brenciu, Moga și Smiley vor baga bilețele cu numele favoriților.

UPDATE 23. 35 Marius Marin este concurentul care închide seara. „Am evoluat pe scena asta. Am realizat că toată nesiguranța de la început nu își avea sensul”, a spus Marius Marin înainte de a urca pe scenă.

„Everybody loves somebody” este cea de-a doua piesă pe care elevul Loredanei o cântă în SEMIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„A fost o alegere frumoasă. Tot ce pot să spun despre acest moment este că ai avut o apariția plăcută. Bravo”, a spus Horia Brenciu.

„Încă e Crăciunul, încă se colindă. Îmi place atmosfera asta. Aș fi așteptat, poate, poate, un moment mai forte, dar a fost așezată piesă și e până la urmă o piesă pe care nu au vrea să te ridici și să țopăi”, a spus Moga.

„Pe mine m-a enervat foarte tare acets moemnt pentru că mi-a intrat un reflector direct în ochi. De ascultat am acultat. E un moment așa frumos de stat la gura sobei cu cineva, să mănânci un cozonac. Se potrivește foarte bine cu atmosfera acestei seri”, a spus Smiley.

„Marius m-ai uimit cu nonșalanța cu care ai cântat. Ai stălucit. Ai un timbru special”, a spus Loredana.

UPDATE 23. 25 Mihai Chițu continuă show-ul. „Mă bucur că în sfârșit trăiesc VOCEA ROMÂNIEI. Am venit la acest show pentru soția mea și pentru fiica mea”, a spus Mihai Chițu. Acesta a spus că a fost dezamăgit că nu a fost aceptat în primele două sezoane. „Soția și fiica mea mi-au spus ‘Du-te, du-te'”, a spus elevul lui Brenciu în testimoniale.

„Delilah” este piesa cu care concurentul a urcat pentru a doua oară pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, SEMIFINALA.

„Ce pot să spun decât că ai trecut într-un alt registru și mă bucur că te aud cântând și altceva decât balade. Foarte frumos, foarte tare”, a spus Loredana.

„Aș putea să spun că este momentul meu preferat față de toate momentele tale de până acum. Foarte frumos. Felicitări”, a spus Smiley.

„El Chițu, el Mihai. Te prinde bine genul ăsta de muzică cu timbrul pe care tu îl ai și volumul pe care tu îl aplici atunci când cânți, pe direcția asta nu te va acuza nimeni că pui prea mult suflet. Bravo”, a spus Moga.

„Muchas gracias el pollo loco. Mihai Chițu eu cred că pe tine nu te vor vota doar doamenele și domnișoarele, ci și bărbații, care preferă să audfă un bărbat cu cea mai puternică vocea din România”, a spus Horia Brenciu.

UPDATE 23. 12 Sânziana Niculae revine pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. „Georgia of my mind” este cea de-a doua piesă pe care eleva lui Moga o cântă în SEMIFINALA show-ului de la ProTv.

La finalul prestației concurentei cei patru jurați s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o.

E cea mai bună interpretare a ta de până acum. Mă bucur că am putut să văd asta în SEMIFINALĂ. Baftă pe mai departe”, a spus Brenciu

„Ai reușit să jonglezi foarte frumos cu emoția și cu forța. Chiar ne-ai dat fiori. Felicitări”, a spus Loredana.

În fața unui asmenea talent nu amd ecât să mă înclin și să spun felicitări”, a spus Smiley.

Marius Moga s-a declarat încântat de talentul vocal al elevei sale. „Vă promit eu că o să mai auzit de Sânziana de acum încolo”, a punctat juratul.

UPDATE 23. 04 Înafara scenei sunt foarte timid. Aș putea spune chiar speriat de bombe”, s-a descris în câteva minute Adrian Nour, elevul lui Smiley. Acesta a completat că la VOCEA ROMÂNIEI trăiește mari emoții. „Sunt mândru, dar mai mândră e soția mea și Ana Maria”, a spus concurentul înainte de a urca pe scena.

„Va trebui să cobor și să îi strâng mâna lui Smiley. Vreau să îl aplaud și pe Adrian. Bine ai făcut că ai venit la VOCEA ROMÂNIEI. Baftă. Te invit la spectacolul meu și mi-ar plăcea să spui ‘da'”, a spus Horia Brenciu. Invitația juratului a fost acceptată de concurent.

„Eu cred că tu ai o sensibilitate aparte. Mă bucur că ne-ai bucurat cu piesa asta în seara asta. Cu două instumente și o voce e mare lucru să nu se plictisească lumea ascultându-te. Bravo”, a spus și Moga.

„Mă bucur că ai venit la VOCEA ROMÂNIEI. Mă bucur că am ocazia să lucrez cu tine. Succes”, a spus și Smiley.

UPDATE 22. 54 Muneer s-a declarat foarte fericit că a ajuns până în această etapă a show-ului. Mă simt română. Nu mă așteptam. Mă simt foarte norocos că am ajuns în momentul în care fac muzică, că am ajuns la VOCEA ROMÂNIEI„, a spus concurentul în testimonialul dinaintea prestației sale.

„Talk dirty to me” a cântat Muneer a doua oară când a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNiEI, SEZONUL 3, SEMIFINALA. Ca să îi dea o notă aparte melodiei, concurentul a cântat și în arabă

„Mă bucur că după ‘Sanie cu zurgălăi’ această piesă a avut și ea inserții de dans popular, dar cred că m-ai forțta să nu mai folosesc servețelele pentru lacrimi, șervețelele mele sunt pentru Muneer”, a spus Brenciu.

„Cireașa de pe tort a fost la final când a cântat cum știi tu mai bine. Mi-a plăcut final. Atunci când ești tu, acolo se simte vocea ta cel mai bine”, a spus Marius Moga.

„E foarte clar pentru mine că această piesă a fost aleasă pentru show. Ți-a ieșit foarte bine. Îmbinarea asta cu muzica arăbească ar trebui să o păstrezi, pentru că asta e particularitatea ta”, a spus Smiley.

„Habibi ai fost fantastic. Cu toții ați văzut cât de bine dansează. Chiar le are cu dansul. Nu mai vorbim cât de bine pregătit ai venit la VOCEA ROMÂNIEI. Să nu le spui secretul, pentru că rămâne între noi. Ai o voce superbă. Chiar dacă Smiley a spus că este o piesă simplă, nu este o piesă simplă. Ești formidabil. I love you”, a spus Loredana despre prestația elevului său.

UPDATE 22. 37 „Am clacat din punct de vedere fizic. Emoțional eram și mai praf”, a spus Ana Maria Mirică înainte de a urca pentru a doua seară pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEMIFINALA.

„Vis de iarnă” – Andra – este cea de-a doua piesă pe care a cântat-o.

„Mi-a plăcut că față de cealaltă piesă unde ai vrut să se trezească cei care se trezesc acum în New York m-ai făcut să mă trezesc lângă brad”, a spus Marius moga despre prestația elevei lui Brenciu.

„Mi s-a părut o interpretare fără greșeală a acestei piese. Foarte bine. Felicitări”, a spus Smiley.

Elegantă sensibilă, efminină, caldă. Asta am simțit când ai cântat acest colind. Bravo”, a spus și Loredana.

„Ana, în primul rând, felicitări. Îți mulțumesc că acum jumătate de an din cele patru scaune întoarse m-ai ales pe mine”, a spus Horia Brenciu.

UPDATE 22. 28 „Am transmis ceea ce am vrut să transmit. Atât de multe lucruri mi s-au întâmplat, încât nici nu am putut să gândesc. Mama mea este foarte fericită că am ajuns până aici. Tata a plâns. Tata mă susține în tot. Aș vrea să mă mut în România. Mă simt bine în Serbia. Am nevoie de o schimbare. Mă simt și mai bine aici”, a spus Jovana Milovanovic înainte de a urca pe scenă.

„Bleeding Love” este cea de-a doua piesă pe care a cântat-o eleva lui Moga pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI în SEMIFINALĂ.

„Pentru fericirea lui Marius votați-o pe Jovana”, a spus Horia Brenciu.

„O partitură dificilă pe care ai reușit să o duci până la capăt”, a spus Loredana.

„Greu cântec ați ales, care ți-a ieșit. Mi-aș dori să te văd veselă. Mi-aș dori să te văd mai veselă pe scenă. Îți stă bine când zâmbești. Felicitări”, a spus Smiley.

„Ideea este că ai primit numai laude dela cei trei antrenori rivali cu mine, ceea ce mă face să mă simt foarte bine și vesel. Chiar a fost o schimbare plăcută. Eu cred că ai făcut foarte bine în seara asta pe scenă. Ai cântat mai bine decât mă așteptam”, a spus antrenorul elevei sale la finalul prestației Jovanei Milovanovic.

UPDATE 22. 22 „We don’t need another hero” este cea de-a doua piesă cu care Claudia Iuga luptă pentru un loc în FINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„Claudia, you got talent, cu se zice”, a spus Moga.

„Lady in red. Ești foarte frumoasăî în roșu. Ai avut pasiune. Se vede că pui suflet în tot ceea ce faci”, a spus Loredana despre concurentă.

„Eu am o singură observație. Smiley: nu asta este ținuta adecvată pentru piesa asta. Nu există fustă. Trebuia un decolteu adînc. Tuturor ne-ar fio plăcut o asemenea interpretare, chiar și lui Moș Crăciun”, a spus Horia Brenciu.

Smiley s-a declarat mândru de eleva sa. „Bravo, te felicit și îți doresc să obții tot ce vrei tu în viața asta”, a spus Smiley la finalul prestației elevei sale.

UPDATE 22.04 Marius Nicolae, poreclit Gerard Butler, este concurentul din echipa Loredanei care lupta pentru un loc în etapa următoare a show-ului. „Nu m-a impresionat”, a spus Smiley. „Nu are cum să aibă o voce mai bună decât Mihai Chițu. Poate să cânte ce vrea el”, a spus Horia Brenciu. Antrenoarea lui este, însă, sigură pe calitățile sale vocale.

Loredana s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat la finalul piesei.

„După Moș Crăciun, Marius Marin a fost una dintre cele mai bune apariție. Te felicit”, a spus Horia Brenciu.

„Dacă aș fi închis ochii și te-aș fi ascultat parcă l-aș fi auzit pe Horia Brenciu, un pic mai tânăr. Loredana parcă îl îndrumă în stilul lui Horia Brenciu”, a spus Marius Moga.

„Mi se pare că ți se potrivește foarte bine genul ăsta. Parcă te vedeam într-un cazino din Las Vegas cântând piesa asta. Țin să te felicit și pentru felul cum te-ai mișcat”, a spus Smiley.

„Te duc direct la Hollywood. Ai față, ai voce, ai ochi, ai tot ce trebuie pentru un artist care trebuie să meargă, să cânte, să aibe show-uri în străinătate. Sunt mândră de tine. Îți doresc ca publicul să te voteze. Ne vedem la piesa următoare”, a spus Loredana.

Eu m-am prins de strategia Loredanei: pe Muneer îl ține în țară și pe celălalat îl duce la Hollywood”, a spus Horia Brenciu.

Loredana l-a invitat pe elevul său să cânte în turneul ei, care va începe din martie și se va desfășura în toată țara.

UPDATE 21. 55 „M-am înscris la VOCEA ROMÂNIEI. Nu m-am așteptat să am parcursul ăsta” a spus Mihai Chițu înainte de a cânta. Smiley așteaptă de la acest concurent să cânte și melodii mai joviale. Aceași așteptare are și Loredana de la concurent. „Uneori e mai simplu să cânți numai balade ca să nu riști”, a spus jurata.

„La Vifleiam colo-n jos”, este melodia cu care Mihai Chițu a pariat pentru un loc în MAREA FINALA VOCEA ROMÂNIEI; SEZONUL 3.

Horia Brenciu a fost foarte impresionant de felul în care a cântat elevul său. Publicul l-a aplaudat îndelung pe concurent

„Un colind foarte frumos. Ai cântat foarte frumos, foarte sensibil. Ai reușit să ne introduci ușurel în atmosfera de sărbători. Parcă îl vedeam pe Moș Crăciun cum vine și ne aduce cadouri”, a spus Loredana.

„O interpretare inedită. O interpretare a ta. Bravo”, a spus Smiley.

„Mi-a plăcut starea piesei și a fost o interpretare caldă, având în vedere că este avanpremiera Crăciunului nici nu poți să pui prea mult patos într-un colind pentru că devine totul mult prea apăsător. Colindul ăsta așa sună el mai bine. Bravo”, a spus Moga.

UPDATE 21. 46 „Cel mai mult îmi doresc să ajung în finală” a spus Sânziana Niculae. Marius Moga, antrenorul ei este sigur pe calitățile sale vocale, acesta a spus că vocea ei se va auzi la radio și că o vom vedea și la TV. Concurenta a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI și a cântat „Santa Claus is comming to town”

Pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI a urcat și Moș Crăciun care a urat Sărbători Fericite tuturor.

Vreau să te felicit Sânziana. Sunt convinsă că dacă ai așa pile la Mosu o să își dea un loc ân finală. Ai fost vie, pe stilul tău. Ai cântat un colind pe stilul tău punk”, a spus Loredana.

„Mi s-a părut un colind punk. A fost foarte bine”, a spus și Smiley despre prestației concurentei.

„Te felicit pentru jovialitatea pe care o ai atunci când ești pe scenă”, a spus scurt Marius Moga.

UPDATE 21. 31 „Albumul lui Adrian Nour va fi un DVD, adică cu tot cu spectacol”, a spus Smiley despre Adrian Nour, următorul concurent care urcă pe scenă și care luptă pentru un loc în MAREA FINALĂ DE LA VOCEA ROMÂNIEI.

„Joy to the world” a cântat Arian Nour în SEMIFINALA VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

„Dacă data trecută ți-am spus felicitări, acum nu pot să spun decât bravo”, a spus Horia Brenciu despre prestația lui Adrian Nour.

Loredana și Marius Moga s-au declarat încântați de prestația concurentului.

„Pentru Adrian în fiecare ediție am schimbat registrul, în fiecare ediție am arătat altceva. Recunosc că și pe mine m-a surprins cum a cântat piesa asta. Ți-a iești foarte bine. Felicitări”, a spus Smiley despre prestația elevului său.

UPDATE 21.24 A venit rândul Loredanei să își arunce primul elev în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI în această etapă a show-ului. „De abia aștept să îl văd pe Muneer să cânte în română”, a spus Smiley.

Loredana i-a luat apărea elevului său și a spus despre el că deși nu s-a născut în România, este mai român decât mulți românii.

„Sanie cu zurgălăi” este melodia pe care Muneer trebuie să o cânte în SEMIFINALA de la VOCEA ROMÂNIEI.

„Dragă Muneer nu îmi găsesc cuvinte. A fost o performanță foarte exotică. Mi-a plăcut ritmul popular exotic”, a spus Horia Brenciu.

„Acum pot să mor liniștit: te-am văzut cântând românește. Ți-a iești foarte bine”, a spus și Smiley despre prestația lui Muneer.

Marius Moga s-a declarat și el mulțumit de prestația elevului Loredanei.

„Cred că mămica ta te-a născut pe sanie pentru că ai alunecat și ai făcut un show total. Ce să zic: ești român. Ești român, măi Muneer și ne-ai demonstrat-o”, a spus antrenoarea despre prestația concurentului.

UPDATE 21. 07 Ana Maria Mirică, din echipa lui Brenciu, este cea de-a treia concurentă care va cânta în SEMINALA de la VOCEA ROMÂNIEI. Jurații au multe așteptări de la ea. „Aș vrea să văd mai mult spectacol”, a spus Loredana înainte ca aceasta să apară pe scenă.

New York, New York a lui Frank Sinatra este melodia pe care Horia Brenciu și Ana Maria Mirică mizează pentru un loc în MAREA FINALĂ de la VOCEA ROMÂNIEI.

La finalul prestației sale Horia Brenciu s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o.

„Foarte bună alegerea muzicală. Previzibilă, dar foarte bună. Nu cred că această piesă i s-ar fi potrivit altui concurent în acest moment decât ție. Mi se pare că ești un câștig pentru noi. Poți juca în musical-uri mari, care ți se potrivesc de minune”, a spus Smiley.

Marius Moga a spus că în timp ce Ana Maria Mirică a cântată s-a simțit chiar în New York.

„Ești perfectă pentru cabaret, pentru musical-uri. Nu aveai cum să dai greș. Ai o voce și niște picioare superbe”, a spus Loredana.

„Ana mi-a plăcut foarte mult acest moment. Fără îndoială a fost mult mai complet față de momentele pe care le-a avut Loredana. Ana Maria Mirică m-ai făcut mândru, bravo”, a spus și Horia Brenciu despre eleva sa.

UPDATE 20. 58 Jovana Milovanovic, din echipa lui Marius Moga, este următoarea concurentă care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Concurenta va încerca să convingă juriul și spectatorii că merită un loc în MAREA FINALĂ de la VOCEA ROMÂNIEI cu melodia O holy night – a lui Celin Dion.

Horia Brenciu l-a felicita pe Marius Moga pentru piesa pe care i-a ales-o pentru această etapă a show-ului.

„Ești o apariție superbă. Vocea ta este la fel de frumoasă”, a spus și Loredana.

„Are o voce frumoasă, este o femeie foarte frumoasă. Cred că are toate șansele să aibă o carieră în România”, a spus și Smiley.

Marius Moga și-a felicitat eleva. „Bravo. Mult succes, să te voteze oamenii”, a spus juratul

UPDATE 20.52 Claudia Iuga este prima concurentă care urcă pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Smiley, antrenorul ei, este foarte încrezător în faptul că Claudia Iuga va putea face o carieră în domeniul muzicii. „Nu e primul artist care face carieră după 30 de ani. Și Brenciu a făcut la făcut la fel”, a spus Smiley despre eleva sa încainte ca aceasta să urce pe scenă.

„A fost o deschidere superbă, veselă, multă bucurie, zâmbetul tău ne-a molipsit. Bravo”, a spus Loredana despre prestația concurentei.

„Colegilor tăi le va părea foarte rău dacă vei renunța la cariera de polițistă”, a spus și Moga.

„Claudia nu plânge, nu tristă. O țară întreagă se va bucura că le vei cânta. Eu nu am avuzit în viața mea cântând un polițist așa de frumos cum o faci tu. Eu cred că noi românii am câștigat o cântăreață foarte bună. Cred că te vei gândi foarte serios la cariera ta de acum încolo”, a spus și Smiley despre prestația Claudiei.

UPDATE 20. 35 Coprezentatoarea emisiunii Nicoleta Luciu a surprins audiența ca de obicei. Aceasta a apărut pe scenă într-o rochie neagră, cu un decolteu adânc, care îi scoate în evidență bustul.

UPDATE 20. 32 Loredana a deschis seminifala show-ului VOCEA ROMÂNIEI cu un nou single – Lumea ta. Artista a urcat pe scenă alături de trupa Karla’s Dreams.

UPDATE 20.30 Penultima ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, a început. Jovana Milovanovic și Sânziana Nicolae – echipa Moga, Claudia Iuga și Adrian Nour – echipa Smiley, Ana-Maria Mirică și Mihai Chițu – echipa Brenciu și Marius Marin și Muneer – echipa Loredanei vor lupta pentru un loc în MAREA FINALA a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, din 26 decembrie de la ProTv.

În această seară, începând cu ora 20.30, telespectatorii vor vedea cele mai bune opt voci din sezonul al treilea al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI. „Concentrația de talent e mai mare în fiecare echipă, iar concurența devine din ce în ce mai acerbă”, a declarat Marius Moga în ediția trecută a show-ului.

După trei gale live, telespectatorii și antrenorii au ales concurenții care au în continuare șansa să își îndeplinească visul prin muzică. În semifinala de la VOCEA ROMÂNIEI, Jovana Milovanovic și Sânziana Nicolae – echipa Moga își vor arăta din nou „mușchii vocali”, Claudia Iuga și Adrian Nour vor fi aruncați în lupta pentru titlul de VOCEA ROMÂNIEI de către Smiley, Ana-Maria Mirică și Mihai Chițu sunt vocile care continuă seria „brenciană”, iar Marius Marin și Muneer sunt cei doi „îngerași” ai Loredanei care vor încerca să cucerească trofeul mult dorit.

După Moga, Smiley și Brenciu, a venit rândul Loredanei să facă show „magic” cum numai ea știe pe scena de la vocea româniei. Liviu Teodorescu, concurent în primul sezon al show-ului VOCEA ROMÂNIEI revine pe scena emisiunii de la ProTV și va surprinde publicul cu un nou sigle.

Titlul suprem e din ce în ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenți este pe cale să devină realitate, însă până atunci emoțiile semifinalei, voturile publicului și deciziile antrenorilor vor decide care sunt finaliștii de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, diseară, începând cu ora 20.30, la Pro Tv.

Premiul cel mare, de 100.000 de euro, este acordat de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii