Anamaria Marinca, despre experiența din „Fury”: Brad Pitt și David Ayer au fost sprijinul meu

Anamaria Marinca, despre experiența din Fury: Brad Pitt și David Ayer au fost sprijinul meu
Publicat: 23/10/2014, 17:47

Anamaria Marinca, cea care interpretează rolul Irmei în drama de război „Furia: Eroi anonimi/ Fury”, a declarat, la premiera lungmetrajului de la Festivalul de Film de la Londra, că Brad Pitt, alături de care joacă în această peliculă, și regizorul David Ayer au fost „sprijinul” său.

Pe 19 octombrie, lungmetrajul a fost proiectat în premieră în închiderea Festivalului de Film de la Londra, în prezența actorului Brad Pitt și a regizorului David Ayer. De asemenea, la premiera lungmetrajului au participat actorii Anamaria Marinca, Alicia Von Rittberg, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal și Michael Peña.

Întrebată după premiera lungmetrajului cum a fost să filmeze o scenă atât de intensă precum cea prezentată în drama de război, Anamaria Marinca a precizat că, într-un fel, pentru ea „nu a fost atât de greu”, având în vedere că „băieții au creat întreaga atmosferă”.

„Era o frică peste tot și am simțit-o intens. David este un regizor incredibil și cumva a reușit să ne pună să creăm această situație uimitoare”, a completat aceasta.

„Știu că a brutal, a fost teribil să realizăm acea scenă, tremuram în realitate, doar am crezut. Uneori doar crezi, oamenii din jur te fac să crezi și cred că, pentru mine, Brad și David au reprezentat sprijinul principal”, a mai spus Marinca.

Pe de altă parte, întrebată dacă relația dintre regizorul filmului și actorul Brad Pitt a fost una „naturală”, Anamaria Marinca a precizat că, „în momentul în care au ajuns în distribuție, ei deja se purtau ca o familie”.

„A fost un proces neobișnuit. M-am simțit foarte apropiată de ei și m-am simțit în pericol și în siguranță în același timp. Știu că este un paradox, dar a fost o perioadă nebună pentru noi toți”, a mai spus Marinca.

De asemenea, într-un interviu publicat pe pagina Festivalului de Film de la Londra, Anamaria Marinca a relatat că, pentru David Ayer, „filmul are legătură cu ceea ce este el și cu istoria familiei lui”. „Ambii lui bunici au luptat în război și este o metaforă pentru el”, a spus actrița.

Cu o acțiune care se petrece la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, filmul „Fury” spune povestea unui sergent american (Brad Pitt) cu mare experiență în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, sergentul Wardaddy conduce un tank Sherman, supranumit „Fury”, și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă, care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

Anamaria Marinca a devenit cunoscută la nivel internațional datorită unor roluri din filme precum „Sex Traffic”, de David Yates (2004), pentru care a primit premiul BAFTA în 2005, și, mai ales, „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, de Cristian Mungiu (2007), recompensat cu premiul Palme d’Or la Festivalul de la Cannes 2007. Rolul Otilia din filmul „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” i-a adus Anamariei Marinca, în 2007, premiul pentru cea mai bună actriță a anului la Festivalul Internațional al Filmului de la Stockholm, iar, în 2008, premiul FIPRESCI pentru cea mai bună actriță la Festivalul de la Palm Springs.

Anamaria Marinca a mai jucat în filmul „Cinci minute în rai/ Five Minutes of Heaven” (BBC TV), alături de Liam Neeson și James Nesbitt, dar și în „Hotel Babylon”, produs de BBC, și în „Boogie”, de Radu Muntean. Actrița a jucat, de asemenea, în „Furtuna/ Storm”, de Hans-Christian Schmid, lansat la Festivalul de Film de la Berlin din 2009, dar și în „Contesa însângerată”, debutul în regie al lui Julie Delpy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...