Anamaria Marinca, despre experiența din „Fury”: Brad Pitt și David Ayer au fost sprijinul meu

Anamaria Marinca, despre experiența din Fury: Brad Pitt și David Ayer au fost sprijinul meu
Publicat: 23/10/2014, 17:47

Anamaria Marinca, cea care interpretează rolul Irmei în drama de război „Furia: Eroi anonimi/ Fury”, a declarat, la premiera lungmetrajului de la Festivalul de Film de la Londra, că Brad Pitt, alături de care joacă în această peliculă, și regizorul David Ayer au fost „sprijinul” său.

Pe 19 octombrie, lungmetrajul a fost proiectat în premieră în închiderea Festivalului de Film de la Londra, în prezența actorului Brad Pitt și a regizorului David Ayer. De asemenea, la premiera lungmetrajului au participat actorii Anamaria Marinca, Alicia Von Rittberg, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal și Michael Peña.

Întrebată după premiera lungmetrajului cum a fost să filmeze o scenă atât de intensă precum cea prezentată în drama de război, Anamaria Marinca a precizat că, într-un fel, pentru ea „nu a fost atât de greu”, având în vedere că „băieții au creat întreaga atmosferă”.

„Era o frică peste tot și am simțit-o intens. David este un regizor incredibil și cumva a reușit să ne pună să creăm această situație uimitoare”, a completat aceasta.

„Știu că a brutal, a fost teribil să realizăm acea scenă, tremuram în realitate, doar am crezut. Uneori doar crezi, oamenii din jur te fac să crezi și cred că, pentru mine, Brad și David au reprezentat sprijinul principal”, a mai spus Marinca.

Pe de altă parte, întrebată dacă relația dintre regizorul filmului și actorul Brad Pitt a fost una „naturală”, Anamaria Marinca a precizat că, „în momentul în care au ajuns în distribuție, ei deja se purtau ca o familie”.

„A fost un proces neobișnuit. M-am simțit foarte apropiată de ei și m-am simțit în pericol și în siguranță în același timp. Știu că este un paradox, dar a fost o perioadă nebună pentru noi toți”, a mai spus Marinca.

De asemenea, într-un interviu publicat pe pagina Festivalului de Film de la Londra, Anamaria Marinca a relatat că, pentru David Ayer, „filmul are legătură cu ceea ce este el și cu istoria familiei lui”. „Ambii lui bunici au luptat în război și este o metaforă pentru el”, a spus actrița.

Cu o acțiune care se petrece la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, filmul „Fury” spune povestea unui sergent american (Brad Pitt) cu mare experiență în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, sergentul Wardaddy conduce un tank Sherman, supranumit „Fury”, și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă, care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

Anamaria Marinca a devenit cunoscută la nivel internațional datorită unor roluri din filme precum „Sex Traffic”, de David Yates (2004), pentru care a primit premiul BAFTA în 2005, și, mai ales, „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, de Cristian Mungiu (2007), recompensat cu premiul Palme d’Or la Festivalul de la Cannes 2007. Rolul Otilia din filmul „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” i-a adus Anamariei Marinca, în 2007, premiul pentru cea mai bună actriță a anului la Festivalul Internațional al Filmului de la Stockholm, iar, în 2008, premiul FIPRESCI pentru cea mai bună actriță la Festivalul de la Palm Springs.

Anamaria Marinca a mai jucat în filmul „Cinci minute în rai/ Five Minutes of Heaven” (BBC TV), alături de Liam Neeson și James Nesbitt, dar și în „Hotel Babylon”, produs de BBC, și în „Boogie”, de Radu Muntean. Actrița a jucat, de asemenea, în „Furtuna/ Storm”, de Hans-Christian Schmid, lansat la Festivalul de Film de la Berlin din 2009, dar și în „Contesa însângerată”, debutul în regie al lui Julie Delpy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...