Prima asigurare de sănătate din România dedicată copiilor

Prima asigurare de sănătate din România dedicată copiilor
Publicat: 20/11/2014, 14:21

Avertismentul medicilor este evidențiat și de datele statistice care arată că în sezonul rece aproape 42% dintre copii sunt expuși riscului de a se îmbolnăvi de gripă. Mai mult, cifrele arată că 50% dintre afecțiunile acestei perioade la copii sunt viroze respiratorii.

În caz de îmbolnăvire, chiar și atunci când e vorba de o banală răceală, părinții vor să le asigure celor mici servicii medicale de calitate. O asigurare privată de sănătate destinată exclusiv copiilor și adaptată nevoilor lor poate reprezenta soluția la astfel de situații.

Dr. KID de la Metropolitan Life este prima asigurare de sănătate din România dedicată copiilor. Produsul le oferă celor mici beneficii importante pentru sănătatea acestora, protecție 24 de ore din 24 în cazul unor situații dificile, cum ar fi spitalizare, intervenție chirurgicală, fracturi sau arsuri, dar și în cazul diagnosticării cu o boală gravă sau în eventualitatea unui accident. Mai mult, la orice pachet al asigurării se poate atașa o componentă de investiții, astfel încât Dr. KID să poată fi pentru părinți soluția completă de protejare a sănătății copilului și de investire a economiilor pentru viitorul acestuia.

„Am ținut cont de preocuparea tot mai mare a părinților pentru protecția copiilor, dar și de statisticile care arată nivelul crescut al îmbolnăvirii cu o afecțiune gravă și al accidentelor la copii. În plus, o concluzie a grupurilor de discuții organizate cu părinții a fost că, după ocrotirea sănătății copiilor, a doua responsabilitate principală a noastră ca părinți este asigurarea unei educații alese pentru ei. Cu Dr. KID, Metropolitan Life oferă părinților această soluție completă, atât prin beneficiile unice, cât și prin experiența locală și globală a companiei”, a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life.

Dr. KID garantează primirea sumei asigurate stabilite în cazul în care copilul este diagnosticat cu una din cele 20 de afecțiuni grave pentru care asigurarea Dr. KID oferă acoperire. Dintre acestea, 10 afecțiuni au incidența cea mai mare în rândul copiilor printre care cancer, poliomielită, meningită, encefalită, hepatită cronică activă, epilepsie sau alte afecțiuni care sunt o amenințare pentru viața copiilor.

În plus, Dr. KID protejează financiar copilul cu o rentă lunară oferită timp de 5 ani cu scopul ca acesta să-și continue studiile în cazul decesului din accident al părintelui. De asemenea, părintele primește o indemnizație și în cazul apariției invalidității totale și permanente în urma unui accident suferit de acesta.

Mai mult, pentru că statisticile arată că 80% din accidentele în care sunt implicați copiii se produc în casă, iar în vacanță copiii sunt mai expuși riscurilor, polița Dr. KID dublează beneficiile în cazul în care copilul întâmpină astfel de situații dificile în perioada vacanței de vară: fracturi, arsuri sau chiar apariția invalidității permanente.

Părinții le pot face copiilor o astfel de asigurare privată de sănătate încă din prima zi de viață și până la vârsta de 17 ani, beneficiile poliței fiind oferite până la împlinirea vârstei de 23 de ani de ani, în cazul în care copilul își continuă studiile după liceu. Important de știut este că se ține cont și de vârsta pe care o are părintele. Acesta trebuie să aibă între 18 și 64 de ani.

Asigurarea Dr. KID poate fi încheiată fără să fie necesară o evaluare medicală a copilului sau părintelui, fiind disponibilă în 4 pachete de beneficii, în funcție de nivelul de protecție ales de părinți. Costul asigurării pornește de la 44 lei, polița putând fi achiziționată din alocația lunară a copilului.

Acest material face parte din campania Sănătatea-i cel mai bun prieten, susținută de Metropolitan Life. Urmărește campania și pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Raisa a fost găsită moartă. Fetița de doi ani dispărută ieri era într-o râpă și...
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e...
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Gabriela Lucuțar divorțează! Regina Întunericului și soțul ei au de împărțit o avere de 2,7...
TEST IQ | Aceste două poze par identice, dar nu sunt. Găsiți diferențele
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Una dintre cele mai frumoase biserici gotice târzii din Transilvania va fi restaurată
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la...
Încă o zi liberă în România. Cine va beneficia de acest cadou
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Prețurile la biletele de avion ajung la cote maxime
×